Babyshop Group sai uuden toimitusjohtajan

”Vahva usko Babyshopin mahdollisuuksiin jatkossa.”

Ruotsalainen ylellisten lastenvaatteiden verkkokauppa Babyshop kertoo tänään, että yhtiön toimitusjohtajaksi nousee Gertrud Köver, kun perustaja Marcus Tagesson luopuu paikasta ja aikoo jatkossa keskittyä omistajan rooliin ja työskentelyyn hallituksessa.

Babyshop kasvoi viime vuonna ja värväsi omistukseensa muun muassa ranskalaisen Melijoen. Covid-19 on vaikuttanut heidän mukaansa joihinkin markkinoihin negatiivisesti, mutta kasvu Ranskassa, Pohjoismaissa, Yhdysvalloissa ja Britanniassa on ollut hyvää. Yhtiö toimittaa kaikkiaan asiakkaille yli 100 eri maassa.

Ilmoitus

Aikomukseni ei ole koskaan ollut johtaa Babyshopia operatiivisesti toimitusjohtajana pitkällä tähtäimellä. Uuden toimitusjohtajan löytämiseen on mennyt aikaa, mutta Gertrud ottaa tämän paikan ja odotan innolla matkan jatkoa omistajana ja hallituksen jäsenenä, Marcus Tagesson sanoo tiedotteessa.

Gertrud Köver aloitti Babyshopin CFO:na aiemmin tänä vuonna ja on ollut sitä ennen Easyparkin CFO.

Odotan pääseväni johtamaan Babyshopia eteenpäin tässä jännittävässä kasvu- ja optimointivaiheessa. Lapset tulevat aina kasvamaan ja me kasvamme heidän kanssaan. Minulla on valtavan vahva usko Babyshopin mahdollisuuksiin jatkossa, Gertrud Köver sanoo.