Antaa 10 miljoonan bonukset henkilökunnalle – Ennätykset rikki Black Fridayna

”Tunnen itseni etuoikeutetuksi.”

Boozt kertoo, että niin marraskuu kuin Black Friday-periodi ovat ylittäneet odotukset. Vain Black Friday-viikonlopun aikana yhtiö onnistui värväämään 10 000 uutta asiakasta.

Meillä oli hyvä vauhti koko Black Friday -viikon ajan. Niin edeltävinä päivinä, itse Black Fridayna ja sitä seuraavana viikonloppuna Cyber Monday mukaan lukien ja nämä ylittivät edellisvuoden ja tulos oli ennätys, Booztin toimitusjohtaja Herman Haraldsson sanoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Meidän käsittelykeskuksemme on selviytynyt todella kovasta työtahdista uskomattomalla tavalla ja olemme pakanneet enemmän paketteja tunnissa kuin koskaan aikaisemmin, noin 5000 silloin, kun paine oli kaikkein kovin.

Odottamattoman hyvän kasvun vuoksi he päivittävät samalla vuoden prognoosia ja odottavat nyt, että kasvu tulee ylittämään 25 prosenttia, aiemmin ilmoitetun arvion 20-25 prosenttia sijaan.

Vahva kasvu, jonka olemme nähneet vuoden aikana niin lasten, urheilu- ja kauneuden kategorioissa, kuten miesten kategoriassa, on jatkunut. On myös kannustavaa, että kodinsisustuskategoria on myynyt hyvin ja ylittänyt myös tavoitteemme, Hermann Haraldsson jatkaa.

Oikaistu liiketulos ei muutu, vaan tavoite on sama kuin aikaisemminkin eli 5,5 ja 6,5 prosentin välillä vuoden aikana.

Boozt paljastaa myös, että he antavat kaikille työntekijöilleen bonuksen. Kaikkiaan summa on noin 10 miljoonaa kruunua, mikä tarkoittaa, että kukin työntekijä saa noin 20 000 ylimääräistä.

Tiimimme on tehnyt fantastista työtä ja tunnen itseni etuoikeutetuksi, että saan työskennellä niin monien taitavien ja kovaa työtä tekevien kollegojen kanssa. Vuoden aikana työntekijämme ovat osoittaneet suurta sitoutumista ja omistautumista ja siksi, kiitoksena tästä, olemme päättäneet antaa henkilökunnallemme harkitun 20 000 kruunun bonuksen, Hermann Haraldsson päättää.