Amazonin sovellus maailmanlaajuiseksi – myy yli 100 maahan

Maksu myös euroilla ja Norjan kruunuilla.

Ilmoitus

Yli 45 miljoonaa tuotetta on nyt saatavilla Amazonin sovelluksessa, johon lisätään International Shopping Experience. Yksinkertaisesti selitettynä parannus tuo tuotteet asiakkaille saataville yli sadassa maassa, ja tuotteiden ostaminen muusta maasta, jossa Amazon toimii, helpottuu. Vastaanottaja saa valita itse sovelluksen kielen ja valuutoissa on kaiken kaikkiaan 25 vaihtoehtoa.

Sovellusta ladatessa saa automaattisesti ne asetukset, jotka Amazon katsoo parhaimmiksi.

Amazon ei toimi kaikissa maissa kuten Suomessa, joten niissä maissa asiakkaat voivat valita tietyn maan sijaan vaihtoehdon International Shopping. Tämän jälkeen valitaan sovelluksen kieli ja valuutta. Ruotsin kruunu ei löydy listalta, mutta dollarit, englannin punta ja eurot sekä Norjan kruunu löytyvät.

Kasvattaa mukavuutta Yhdysvaltojen ulkopuolella

Tällä hetkellä sovellusta ei saa suomeksi. Suurimpien kielten kuten englannin ja espanjan lisäksi sovelluksesta löytyy harvinaisemmat kielet kuten tsekki ja puola. Uusia valuuttoja ja kieliä tullaan lisäämään sovellukseen tämän vuoden aikana.

- Olemme innovatiivisia asiakkaitamme ajatellen ja tämän lanseerauksen myötä teemme ostoskokemuksesta kännykällä vielä paremman ja helpomman asiakkaille, jotka asuvat Yhdysvaltojen ulkopuolella, kertoo Amazon Exports and Expansionin VP Samir Kumar lehdistötiedotteessa.

Amazonin parannettu sovellus on saatavilla sekä iPhonella että Androidilla.

Ilmoitus