Amazonin 4-stars laajentaa USA:n ulkopuolelle

”Odottaa innolla asiakkaita”.

On jo laajasti tiedossa, että Amazonilla on fyysisiä ruokakauppoja. Heillä on useampiakin myymäläkonsepteja ja äskettäin jättiläinen kertoi suunnittelevansa tavaratalojen avaamista kotimaassaan. Ja fyysinen panostus vaikuttaa vain kasvavan, erityisesti itse vähittäiskaupan ulkopuolella.

Nyt The Guardian raportoi, että Amazon avaa ensimmäisen 4-star myymälän USA:n ulkopuolella. Kuten tavallista ensimmäisenä on Iso-Britannian vuoro.

Ilmoitus

Outlet, Bluewarin ostoskeskuksessa Kentissä, on verkkokauppiaan suurin Amazon 4-star myymälä USA:n ulkopuolella ja se tulee käyttämään onlinemyynnin dataa sen arvioimiseen, mitkä tuotteet ovat suosittuja paikallisten asiakkaiden keskuudessa, The Guardian kirjoittaa.

Ensimmäinen Amazon 4-star näki päivänvalonsa miltei täsmälleen kolme vuotta sitten. Myymälöissä, kuten The Guardian mainitsee, käytetään verkkokaupan dataa, jotta paikallisille asiakkaille saadaan räätälöityä heille sopiva tarjonta. Jokaisen tuotteen vieressä on myös arvio netistä ja Prime-jäsenet saavat huokeammat hinnat.

Amazonin mukaan he ovat työskennelleet brittiläisen 4-star-myymälän kanssa jo ennen kuin pandemia alkoi. Sitä verkkokauppias ei halua kommentoida onko tämä ensimmäisen askel isompaa kokonaisuutta.

Odotamme nyt innolla asiakkaita ja mitä he pitävät tästä. Olemme nähneet mallin toimivan hyvin kauppakeskuksissa USA:ssa, joten paikka, kuten Bluewater tuntuu täysin oikealta meille, 4-starsin johtaja Isossa-Britanniassa, Andy Jones sanoo lehdelle.