Amazon, Zalando ja Asos dumppasi – vastaa kritiikkiin

”Emme epäröi sekuntiakaan.”

Useat isot jälleenmyyjät katkaisivat yhteistyönsä Boohoon kanssa sen jälkeen, kun yrityksen tehtailla tuli ilmi epäkohtia. Nyt muotiyhtiö vastaa kritiikkiin.

Otamme syytteet epäkohdista, huonoista työolosuhteista ja alipalkatuista työntekijöistä erittäin vakavasti. Yhtiö ei hyväksy yhtään tapauksia, jotka ovat ristiriidassa käytöskoodimme kanssa. Emme epäröi sekuntiakaan keskeyttää tavarantoimittajantoimittajien, jotka eivät hoida asioitaan, kanssa, yhtiö kirjoittaa.

Ilmoitus

Boohoo sanoo nyt, että he tutkivat syytöksiä ja heidän mukaansa prosessin alkuun myös median raportoinnista on löytynyt virheitä.

Vaate, johon viitataan ei ole valmistettu Leicesterissä vaan Marokossa. Ne lähetettiin paketoitavaksi kiinteistöön, joka oli aikaisemmin Jaswal Fashions Limitedin. Erona siihen mitä mediassa on väitetty, on, että he eivät koskaan olleet meidän toimittajiamme. NastyGalin tilaus tehtiin Revolution Clothing Co Limitedillä, joka sitten ohjeisti Morefray Limitedin valmistamaan tuotteet Marokossa ja pakkaamaan ne Leicesterissä.

 

Irtisanoo tavarantoimittajat

He sanovat myös, ettei ole löytynyt mitään todistetta siitä, että työntekijöille olisi maksettu niin vähän kuin 3,5 puntaa tunnissa tehdystä työstä.

Sen sijaan olemme huomanneet, että käytöskoodiamme ei ole noudatetty kaikilla muilla alueilla.

Tämän yhteydessä he ovat irtisanoneet kaikki sopimukset kahden yllämainitun tavarantoimittajan kanssa.