Amazon tuhosi 2 miljoonaa tuotetta: ”Ei voi myydä”

Investoinut 700 miljoonaa dollaria väärinkäytösten pysäyttämiseen.

Amazon kertoo ylpeänä ottaneensa haltuunsa ja tuhonneensa yli 2 miljoonaa tuotetta, jotka on lähetetty heidän toimituskeskuksiinsa. Kyseessä on tietenkin Amazonin arkkiviholliset eli väärennetyt tuotteet, piraattikopiot.

Uutinen kerrottiin yhtiön ensimmäisessä ”Brand Protection Reportissa”.

Ilmoitus

Amazon otti haltuunsa yli 2 miljoonaa väärennettyä tuotetta ennen kuin ne lähetettiin asiakkaalle ja tuhosi ne, jotta niitä ei lähettäisi eteenpäin jossain muualla, verkkokauppias ilmoittaa raportin yhteydessä.

Näiden miljoonien tuhottujen tuotteiden lisäksi verkkokauppias on pysäyttänyt sitäkin enemmän tuotteita edes ilmestymästä markkinapaikalle.

Tiimimme on jatkuvilla innovatiivisilla ratkaisuilla auttanut meitä pysäyttämään 6 miljoonaa yritystä luoda myyntitili ja yli 10 miljardia epäilyttävää tuotelistausta, meidän työssämme vähentää väärennökset nollaan.

Viime vuoden aikana Amazon on investoinut 700 miljoonaa dollaria piraattikopioiden vähentämiseen ja he ovat työllistäneet 10 000, joiden on tarkoitus työskennellä suojatakseen markkinapaikkaa petoksilta ja väärinkäytöksiltä.