Amazon sanoo kyllä biljoonapaketille, joka päivittäisi teitä ja Internetiä

Jeff Bezos toivottaa korkeamman yritysveron tervetulleeksi.

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden on ehdottanut huomattavaa veronkorotusta yrityksille, 21 prosentista 28 prosenttiin. Tämä johtaa tietysti lisävaroihin, jotka auttavat rahoittamaan 2,3 biljoonan dollarin infrastruktuuri-investoinnit.

Korkeampi yritysvero ei ole asia, jolle isot yritykset yleensä hurraavat, mutta Amazon oli nopea antamaan tukensa ehdotukselle.

Ilmoitus

Tuemme Bidenin hallinnon keskittymistä rohkeisiin investointeihin amerikkalaisessa infrastruktuurissa. Sekä demokraatit että republikaanit ovat aiemmin tukeneet infrastruktuuria, ja nyt on aika työskennellä yhdessä tämän toteuttamiseksi, Amazonin toimitusjohtaja ja perustaja Jeff Bezos sanoo lausunnossaan.

Ehdotuksessa keskitytään muun muassa teiden ja satamien kunnostamiseen, mutta myös Internetin digitaaliseen infrastruktuuriin. Kaikki nämä asiat voivat tietysti hyödyttää Amazonin kaltaisia verkkokauppayrityksiä.

Ymmärrämme, että tämä investointi vaatii myönnytyksiä kaikilta osapuolilta - sekä siitä, mitä siihen sisältyy, että miten siitä maksetaan. Tuemme yhteisöveron korotusta. Odotamme, että kongressi ja hallinto tulevat yhdessä löytämään oikean, tasapainoisen ratkaisun, joka ylläpitää tai parantaa Yhdysvaltojen kilpailukykyä, Jeff Bezos lopettaa.