Amazon pyytää anteeksi – vahvistaa, että työntekijät pissivät pulloihin

”Et kai usko tätä pulloihin pissimistä, vai?”

Verkkojätti Amazon vaikuttaa olleen jännittynyt jo jonkin aikaa. Se voi johtua viime viikolla päättyneestä äänestyksestä, mikä voi tarkoittaa ensimmäistä ammattiyhdistysorganisaatiota Amazonilla Yhdysvalloissa. Siitä huolimatta heillä on ollut piikit ulospäin viime aikoina ja he ovat pistäneet kovan kovaa vastaan sosiaalisissa medioissa.

Viime viikolla Yhdysvaltain kongressiedustaja Mark Pocan kirjoitti Twitteriin viestin, jossa hän huomautti, että Amazonin työntekijät joutuvat pissaamaan pulloihin työaikana. Tämä sai Amazonin karjahtamaan takaisin nyt tunnetun viestin kanssa.

Ilmoitus

Et kai usko tätä pulloihin pissimistä, vai? Jos se olisi totta, kukaan ei olisi meillä töissä. Totuus on, että meillä on yli miljoona fantastista työntekijää kautta maailman ja olemme ylpeitä siitä, mitä he tekevät ja heillä on hyvät palkat sekä terveydenhoito ensimmäisestä päivästä, Amazon vastasi Twitterissä.

Amazon on kuitenkin nyt pyytänyt anteeksi Mark Pocanilta. On nimittäin totta, että Amazonin työntekijät pissivät työajalla pulloihin. Verkkokauppias puolustelee itseään muun muassa sanomalla, etteivät he ajatelleet kuljettajia, ainoastaan varaston työntekijöitä.

Ensinnäkin viesti oli väärä. Se ei ottanut huomioon kuljettajiemme suurta osuutta ja keskittyi väärin vain jakelukeskuksiimme. Tyypillisessä Amazonin varastossa on kymmeniä vessoja, ja työntekijät voivat kävellä pois työasemalta milloin tahansa. Jos jollakin jakelukeskuksen työntekijällä on erilainen kokemus, kannustamme häntä keskustelemaan pomonsa kanssa ja pyrimme korjaamaan sen, Amazon kirjoittaa.

Verkkokauppias jatkaa selittämällä, ettei Twitter-viestiä ollut tarkastettu korrektilla tavalla ja että he ovat tietoisia siitä, että kuljettajien saattaa olla vaikea löytää vessoja, erityisesti korona-aikoina, kun monet julkiset vessat ovat olleet suljettuna.

Jatkamme keskustelua, kun meidät on esitelty väärin, mutta teemme myös kovasti töitä ollaksemme aina korrekteja, Amazon päättää ja pyytää anteeksi Mark Pocanilta.