Amazon avasi myyjille, jotka haluavat Ruotsin sivustolle

Amazon avasi Seller Centralin, jossa kauppiaat voivat avata tilinsä Ruotsin lanseerauksen edellä.

Oletko verkkokauppias ja myynti Ruotsin Amazonin sivulla kiinnostaa? Rekisteröityminen alustalle on tehty mahdollisimman helpoksi ja Amazon kertoo tänään avanneensa Seller Centerin.

Valikoima, hinta ja mukavuus ovat tärkeimpiä Amazon.se:n käyttäjäominaisuuksia ja tässä ruotsalaisyritykset ovat avainasemassa, Amazonin EU Expansionin Vice President Alex Ootes sanoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Olemme iloisia voidessamme tarjota tämän mahdollisuuden ruotsalaisille yrityksille, suurille kuin pienille, myydä Amazon.se:llä ja tavoittaa suurempi asiakasryhmä – niin paikallisesti kuin ulkomailla – samalla kun kasvatamme ruotsalaisasiakkaiden valikoimaa, hän jatkaa.

Amazon kertoo, että arviolta 60 prosenttia tämän hetkisestä myynnistä kansainvälisesti tulee myyntipartnereiden kautta. Kaikkiaan jättiläisen alustoilta löytyy 1,7 miljoonaa PK-yritystä ja näistä kaikista yli 200 000 yritystä ylitti 100 000 dollarin myynnin viime vuonna.

Amazon on tärkeä kanava meille USA:han ja Eurooppaan laajentumisessa. Myyntimme Amazonilla on kasvanut 50 prosenttia joka vuosi ja Amazon on nopeiten kasvava kanavamme, alusvaatevalmistaja Miss Mary of Swedenin toimitusjohtaja Elisabet Sandström houkuttelee.

Amazon tarjoaa Ruotsin markkinapaikalle tuleville myyjilleen myös monia eri toimintoja, kuten Amazon Brand Registry -työkalun, mikä takaa, että tuotemerkki esitellään oikealla tavalla. Työkalu auttaa niin ikään raportoimaan mahdollisia murtoja ja siihen on integroitu muun muassa hakutoiminto ja raportointi.