AINOA ylitti myyntitavoitteensa

Espoolainen kauppakeskus AINOA kasvaa odotettua nopeammin.

Ilmoitus

Tälläkin sivustolla on ainoa välillä spekuloitu siitä, kuinka suuret kauppakeskukset ovat jäämässä verkkokauppojen jalkoihin. Espoon Tapiolassa sijaitsevan kauppakeskus AINOA kertoo kuitenkin tiedotteessa erilaista tarinaa.

AINOAn myynti- ja kävijämäärät kehittyivät nimittäin viime vuonna yli odotusten: AINOA ylitti myyntitavoitteensa ja kuuden miljoonan kävijän rajapyykin. Kasvun odotetaan jatkuvan, sillä kauppakeskuksen viimeinen vaihe valmistuu lokakuussa.     

Ilmoitus

Vuonna 2018 kauppakeskuksen myynti oli 133 miljoonaa euroa, ja kasvoi näin 17 prosenttia edellisvuoteen verrattuna. AINOA kasvatti selvästi myös kävijämääräänsä. Kauppakeskus ylitti kuuden miljoonan kävijän tavoitteensa kasvun ollessa miltei 22 prosenttia vuoteen 2017 verrattuna. 

"Menestys kaikilla mittareilla"

– Vuosi 2018 oli AINOAlle menestys kaikilla mittareilla. Kasvutavoitteiden ylittyminen on jatkumoa onnistuneelle edelliselle vuodelle. Tälle vuodelle odotamme niin ikään selkeää kävijämäärien ja myynnin kasvua bussiterminaalin avautuessa keväällä ja kauppakeskuksen valmistuessa syksyllä, AINOAn kauppakeskuspäällikkö Juha Mäkelä sanoo lehdistötiedotteessa.  

AINOAn rakenteilla oleva kolmas ja viimeinen laajennusosa valmistuu ensi lokakuussa. Sen myötä kauppakeskuskokonaisuus on valmis. Kasvuodotuksiin vaikuttaa vahvasti Tapiolan uusi bussiterminaali, joka avautuu AINOAn yhteyteen kauppakeskuksen M-tasolle.