Zalandolle hurjat myyntiluvut – 4 200 tilausta minuutissa

Valmistelut alkoivat vuosi sitten.

Ilmoitus

Verkkomuotijätti Zalando sai vastaanottaa kovan määrän tilauksia perjantaina. Yritys kirjasi 2 miljoonaa tilausta Black Fridayna, mikä on 100 prosenttia enemmän kuin vastaavana päivänä viime vuonna.

- Zalandon valmistelut tämän vuoden Black Fridaylle alkoivat heti viime vuoden Cyber Weekin jälkeen. Vahvalla suorituksella kaikilla markkinoilla suoritimme menestyksekkään Cyber Weekin ja samalla uuden ennätyksen Black Fridaylle, sanoo Zalando Fashion Storen varatoimitusjohtaja Moritz Hahn tiedotteessa.

Myyntipiikeissä Zalandolle on sadellut yli 4 200 tilausta minuutissa. Tämän lisäksi muotijätti sai hankittua 220 000 uutta asiakasta Black Fridayn ansiosta.

"Ylpeä saavutuksesta"

- Tämä ei ainoastaan ole tärkeä päivä asiakkaillemme, Black Fridayn ansiosta voimme myös testata tekniikkaamme skaalattavuuden ja sen tominnallisen infrastruktuurin tulevaisuutta ajatellen. Olen ylpeä tiimimme saavutuksesta ja odotan innolla, että pääsemme kehittämään tekniikkaamme edelleen, Hahn sanoo.

Myyntiluvut koskevat Black Friday-kampanja, joka otti varaslähdön jo torstaina kello 21 ja päättyi perjantain ja lauantain vastaisena yönä.