Zalando yhteistyöhön Global Fashion Agendan kanssa

Yhteistyö on osa Zalandon integratiivista kestävysstrategiaa do.MORE, joka aloitettiin viime syksynä.

Zalando on aloittanut yhteistyön Global Fashion Agendan kanssa, joka on teollisuuden johtava foorumi muodin kestävän kehityksen suhteen. Global Fashion Agenda on inspiroinut muutokseen useilla aloitteilla jo 11 vuoden ajan.

Global Fashion Agendan periaatteena on se, että kestävän kehityksen kysymyksissä ryhmän muodostaminen ja tiedon jakaminen ovat välttämättömyyksiä.

Ilmoitus

- Zalandon kestävän kehityksen visiona on olla kestävä muotialusta, jolla on positiivinen nettovaikutus niin ihmisille kuin planeetallekin. Tämä tarkoittaa jatkuvaa oman liiketoiminnan parantamista ja tehdä asiakkaille helpoksi huomata ja tehdä kestävämpiä muotiostoksia. Teemme yhteistyötä vakavien toimijoiden kanssa kohdataksemme alamme kestävän kehityksen ja muokataksemme muodin kestävämpää tulevaisuutta. Siksi olemme päättäneet ottaa Global Fashion Agendan rinnallemme pääyhteistyökumppaniksemme ja uskomme, että voimme yhdessä muuttaa asioita, Zalandon CEO David Schneider kommentoi yhtiön tiedotteessa.

Global Fashion Agendan CEO Eva Kruse kommentoi niin ikään alkanutta yhteistyötä Zalandon kanssa:

- Global Fashion Agendan muotiohjelma ohjaa yhteistyöhön perustuvaa ja ratkaisukeskeistä lähestymistapaa planeettamme ja teollisuuden suurimpien haasteiden tunnistamiseksi, kuten myös mahdollisuuksia ja innovaatioita, joilla voimme muuttaa muotibisnestä. Uusi partnerimme, Zalando, haluaa monipuolistaa tätä asiaa yrityksessään entisestään ja haluaa jakaa nämä havaintonsa ja haasteet. Olemme erittäin innostuneita työskentelemään heidän kanssaan ja pystymme myös hyödyntämään heidän tietämyksensä teollisuuden sisäpiiristä, Kruse sanoo.

Zalando liittyy Global Fashion Agendan kumppaniksi yhdessä TAL Apparellin ja VF Corporationin kanssa.