Zalando lisää tunnettavuuttaan luksusbrändien alustana

”On odotettavissa, että vuoteen 2025 mennessä Z-sukupolvi ja millenniaalit tekevät suurimman osan luksusostoista”.

Muotigigantti Zalando kertoo tänään lisäävänsä alustalleen huomattavan määrän huippubrändejä nostaakseen uskottavuuttaan luksus- ja designtuotemerkkien kumppanina. Panostus, joka kulkee nimellä Zalando Designer, on lisännyt valikoimaan kuluneen vuoden aikana yli 50 tuotemerkkiä niin nousevia nimiä kuin jo vakiintuneita klassikoita. 

Uusia kumppaneita ovat muiden muassa Missoni, Christopher Kane, 032C ja Mansur Gavriel.

Ilmoitus

Yhtiö kertoo tiedotteessa, että syyskuusta 2021 alkaen Zalando tekee yhteistyötä johtavan kansainvälisen designeralustan Not Just A Labelin kanssa. NJAL, mikä on perustettu jo vuonna 2008, tarjoaa suunnittelijoille alustan, jolla he voivat muodostaa yhteyden maailmanlaajuiseen yleisöön. Alusta kannustaa suunnittelijoita tuottamaan kestävämpää muotia, joka tukee paikallisia yhteisöjä ja käsityötaitoja. NJAL tuo Zalando Designeriin useita nousevia brändejä eri taustoista ja tukee Zalandon sitoutumista edustaa monimuotoisia brändejä ja perustajia verkkokaupassaan.

On odotettavissa, että vuoteen 2025 mennessä Z-sukupolvi ja millenniaalit tekevät suurimman osan luksusostoista. Meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus tarjota asiakkaillemme – joista suuri osa edustaa Z-sukupolvea tai millenniaaleja – uskomaton verkkoympäristö, jossa on useita erilaisia kategorioita. Panostamme designertuotteisiin parantamalla brändivalikoimaa ja verkkosivukokemusta. Haluamme yhdessä kumppaneidemme kanssa keskittyä kestävämmän ja monipuolisemman designer- ja luksusvalikoiman kasvattamiseen, jotta voimme edistää myönteistä muutosta sekä asiakkaillemme että koko alalle, Zalandon Buying Director Designer, Anaheta Metghalchi von Berenberg sanoo.

Zalando lanseerasi aiemmin tänä vuonna uuden Zalando Designer-verkkosivukokemuksen, jonka tarkoituksena on inspiroida asiakkaita löytämään innostava luksusvalikoima. Tämä on visuaalisesti räätälöity ja se antaa muotoilijoille mahdollisuuden esitellä esimerkiksi tarinan designin takana sekä näyttää kausituotteita.