Zalando lisää kivijalkaliikkeiden määrää pandemian keskellä

Jakaa maskeja asiakkaille.

Verkkomuotijätti Zalando kasvattaa kivijalkaliikkeiden määrää. Viime viikolla Zalando avasi kymmenennen outlet-liikkeensä Saksassa ja suunnitelmissa on neljä liikettä lisää.

Tällä kertaa yhtiö on laajentanut myös valikoimaansa. Zalandon Beauty-kategoria on saanut oman osaston äskettäin Saksan Ulm Sedelhöfessä avatussa myymälässä.

Ilmoitus

Uusi liike on kooltaan 1600 neliömetriä, siinä on kaksi kerrosta ja sieltä löytyy noin 20 000 tuotetta 500 eri tuotemerkiltä.

Zalando-liikkeemme Ulmissa on erityinen monella tapaa. Se on kymmenes liikkeemme Saksassa ja ensimmäinen myymälä Sedelhöfessä. Odotamme Ulm-asiakkailtamme tulevaa palautetta, Dorothee Schönfeld, Zalando Outletin päällikkö sanoo tiedotteessa.

Zalando avasi myymälän pandemian keskellä. He eivät kuitenkaan näe sitä esteenä. Yhtiö kertoo seuraavansa kaikkia turvallisuusohjeita koskien etäisyyksiä ja hygieniamääräyksiä.

Olemme tehneet lattioihin merkintöjä ympäri liikettä, sisääntulossa on käsidesiä, asiakkailla ja henkilökunnalla on pakolliset maskit ja asiakkaiden määrä liikkeessä rajataan 150 asiakkaaseen.

Muotijätillä on jo aikaisemmin outletmyymälät Berliinissä, Frankfurtissa, Kölnissä, Hampurissa, Leipzigissä, Münsterissa, Stuttgartissa, Hannoverissa ja Mannheimissa. Vuoden 2020 aikana liikkeitä avataan vielä Constanceen, Müncheniin, Nürnbergiin ja Düsseldorfiin.