Zalando lanseeraa kestävän muodin yhteismalliston

Nyt konsepti kattaa niin miesten kuin naisten vaatteet.

Zalandon viime talvena lanseerattu kapselimallisto Small Steps. Big impact by Zalando saa nyt jatkoa. 116 vaatteen malliston herätti henkiin kahdeksan eri eurooppalaista brändiä: Closed, Designers Remix, Henrik Vibskov, Holzweilwe, House of Dagmar, Mother of Pearl, Mykke Hofmann ja Ptogetto Quid. Mallistoon kuuluu 116 eri vaatetta ja sen punaisena lankana on kestävämmin tuotetut materiaalit.

Kestävästä kehityksestä on tullut yksi tärkeimpiä teemoja premium-suunnittelijoille. Elämme maailmassa, jossa tietoisuus sosiaalisista ja ympäristötekijöistä lisääntyy jatkuvasti. On tärkeää, että tarjoamme asiakkaillemme näitä vaihtoehtoja tekemättä kompromisseja laadun tai tyylikkyyden suhteen, Lena-Sophie Roeper, Zalandon Buying Director Premium & Luxury sanoo ja jatkaa:

Ilmoitus

Tavoitteenamme on inspiroida asiakkaitamme shoppailemaan kestävämmin ja olemme iloisia saadessamme tehdä tämän yhdessä brändien kanssa. Se on todiste yhteistyön voimasta.

Mallisto soveltuu välikausipukeutumiseen ja materiaaleissa on käytetty luomupuuvillaa, pehmeää lyocellia, ympäristöystävällisempää triasetaattia ja aina kun mahdollista valmistuksessa on käytetty Zalandon mukaan GOTS, OCS ja GRS-sertifioituja materiaaleja.

Viime vuosina olemme edistyneet suuresti läpinäkyvyyden lisäämisessä, mikä puolestaan helpottaa kestävämpien vaatteiden löytämistä. Haluamme tehdä kestävämmän muodin shoppailusta helppoa ja mielekästä sekä tarjota inspiraatiota ja tietoa sitä etsiville asiakkaille yhdessä paikassa, David Hejgaard, Zalandon Head of Nordics kertoo.

Zalandon läsnäolo muotimarkkinoilla antaa meille ainutlaatuisen aseman esitellä kestävämpää muotia 34 miljoonalle aktiiviselle asiakkaallemme 17 markkinalla yhdessä saman etiikan ja vision jakavien yhteistyökumppaneidemme kanssa. Jatkamme oman osamme tekemistä näiden aiheiden edistämiseksi muotialalla, hän toteaa.

Kapselimallisto tukee yhtiön viime vuonna lanseeraamaa do.MORE-strategiaa.