Zalando kokeilee samanpäivän toimituksia Saksassa

”Uusi verkkokaupan standardi.”

Zalando lanseeraa sopivasti joulun alla uusvanhan-toimitusvaihtoehdon, joka aikaisemmin on ollut mahdollinen vain Zalando Plus-asiakkaille. Paketin toimituksen voi valita samalle tai seuraavalle päivälle. Vaihtoehto on tosin mahdollinen vain Saksassa, jossa sitä tarjotaan pientä maksua vastaan yli 30 eri kaupungissa.

- Joulukaupan aikana ja joulun jälkeen näemme, että asiakkaiden odotukset, mitä tulee toimitusta kohtaan, kasvavat. 59 prosenttia asiakkaista haluaa toimituksen seuraavana päivänä ja 40 prosenttia haluaa toimituksen mieluummin samana iltana. Me uskomme, että toimituspalvelu samana tai seuraavana päivänä tulee olemaan verkkokaupan uusi standardi, Zalando kertoo tiedotteessaan.

Ilmoitus

 

Muotijätti viittaa "Festive shopping trends 2019" -raporttiin, jonka Capgemini on tehnyt 6700 kuluttajalle Ranskassa, Saksassa, Iso-Britanniassa ja USA:ssa. Raportin mukaan 33 prosenttia odottaa toimitusta kolmen työpäivän aikana joulusesongin aikana ja 16 prosenttia toivoo onlineoston toimitusta 24 tunnin sisällä.

- Meidän ”paikalliset sankarimme”, kuten kutsumme toimituskumppaneitamme, tekevät mahdolliseksi, että voimme rakentaa joustavan, paikallisen toimitusverkoston, yritys kirjoittaa.

- Paikallinen logistiikkayritys on tärkeä osa liiketoimintaamme, mikä sitoo Zalandon yhteen asiakkaidemme kanssa, Zalandon Premium Logistics-päällikkö Christian Scheffer sanoo.

Zalando lähtee toteuttamaan nopeaa toimitusta Saksassa, jossa he toimittavat pikana yli 30 kaupungissa.