Zalando ja Karl Lagerfeld yhteistyöhön malliston merkeissä

Seuraa kilpailijan jalanjäljissä.

H&M vakiinnutti paikkansa 2000-luvun alussa itsestään selvänä yhteistyökumppanina maailman muotijättien parissa julkaisemalla mallistoja sellaisilta muotiluojilta kuin Stella McCartney, Versace ja Jimmy Choo. Yritys myi osan mallistoista loppuun ennätysajassa ja on ehtinyt tehdä yhteistyötä myös Madonnan ja Kylie Minoguen kanssa.

Ilmoitus

Tämän jälkeen innostus on hieman laantunut vaikkakin H&M on jatkanut erilaisia yhteistöitä. Tänäkin vuonna luvassa on mallisto tuotemerkki Moschinon kanssa.

Mutta nyt yksi H&M:n suurimmista kilpailijoista, saksalainen Zalando, on päättänyt osallistua muotisuunnittelijaleikkiin täydellä teholla. Muotisuunnittelija Karl Lagerfeldin uniikki mallisto on juuri nyt saatavilla Zalandon sivustolla. Ja aivan kuten H&M:llä, ajankohtainen mallisto on saatavilla ainoastaan Zalandolta.

Kaikilla markkinoilla

Ei ole vaikea arvata, että Zalando on saanut idean H&M:ltä, varsinkaan kuin juuri Karl Lagerfeldt oli ensimmäinen, jonka kanssa H&M teki yhteistyötä. Tuo mallisto julkistettiin vuonna 2004. Zalandon osalta malliston julkaiseminen ei ole kuitenkaan ensimmäinen malliaan. Saksalainen muotijätti on aikaisemmin tehnyt malliston Viktor & Rolf kaksikon kanssa.

Zalandon Karl Lagerfeld –mallisto käsittää sekä muotia että asusteita. Se on saatavilla kaikilla Zalandon markkinoilla.