XXL sai uuden verkkokauppapäällikön

Liittyy samalla konsernin johtoryhmään.

XXL sai uuden verkkokauppapäällikön. Virkaan astuu Sebastian Blom, joka jättää Espresso Housen ja tekee comebackin urheiluketjun palvelukseen. Blom, 37, liittyy samalla mukaan konsernin johtoryhmään.

Odotan innolla pääseväni taas takaisin hyvien kollegojen joukkoon XXL:lle ja otan vastaan työn viedä yhtiö uudelle tasolle. Kun näin tämän tehtävän ja mahdollisuudet, joita tarjottiin ei ollut epäilystäkään, etteikö tämä olisi minulle oikea tehtävä, Sebastian Blom sanoo julkilausumassa.

Ilmoitus

XXL tituleeraa itseään Pohjoismaiden suurimmaksi urheiluliikkeeksi netissä ja yhtiön verkkokauppa ohitti viime vuonna 2 miljardin kruunun (SEK) liikevaihdon. Yhtiö kertoo nyt kehittävänsä kunnianhimoista kasvustrategiaa, mikä varmistaa kasvun onlinella myös tulevina vuona. 

Sebastian tuntee ihmiset ja XXL-kulttuurin ja on ollut keskeinen voima kehitysympäristössä Tukholmassa monien vuosien ajan. Hän on näyttänyt huiman kykynsä yhdistää tekniikka kaupallisten ja operatiivisten tarpeiden kanssa. Olen iloinen, että hän on tullut takaisin ja johtaa tätä aluetta - sekä auttaa meitä voittamaan yhden ”must win battlesin” meillä, konsernin toimitusjohtaja Pål Wibe sanoo.

Sebastian astuu virkaan 1. tammikuuta 2022. Hänen tekee töitä yhtiön kaikilla markkinoilla, joita ovat Suomi, Ruotsi, Norja ja Itävalta.