Woltin kampanja: Syö heinäkuussa ilmaiseksi, tienaa 500 euroa

Kolme ateriaa viikossa.

Ilmoitus

Ravintolaruoan tilaus- ja kuljetuspalvelu Wolt etsii ruoasta ja ruokaan liittyvistä ilmiöistä kiinnostuneita "kesäsyömäreitä" tilaamaan ja syömään ruokaa Woltin piikkiin heinäkuun ajan. Kampanjassa kesäsyömärien tehtävänä on luoda sisältöä Woltin sosiaalisen median kanaviin. Tästä hyvästä pestatut kesäsyömärit saavat 500 euron palkkion ja kolme ateriaa viikossa.

Woltin Suomen-maajohtaja ​Henrik Pankakoski​ kertoo M&M:n jutussa, että kesäsyömäreitä on tarkoitus valita yhteensä 1–5. Maanantaiaamupäivään mennessä hakemuksia tehtävään oli tullut 350.

- Kampanjabudjettiin kuuluu mukana oleville henkilöille maksettava palkkio eli 500 euroa per henkilö. Lisäksi maksamme ateriat työajalta osallistujille. Yhteensä puhutaan muutamasta tuhannesta eurosta", Pankakoski kertoo M&M:lle.
Wolt kirjoittaa, että syömiseen liittyvää tutkintoa tai muuta erityistä koulutusta ei vaadita hakijoilta, kunhan kynä ja kamera pysyy kädessä. Hakija voi esimerkiksi olla taitava tekstinikkari, kuvaosaaja tai vannoutunut somevaikuttaja.  Wolt valitsee kesäkuun loppuun mennessä 1–5 henkilöä kesäsyömäreiden riviin hakemusten ja kevyen haastattelun perusteella. Valittujen henkilöiden kanssa sovitaan yhdessä heidän toiveiden ja osaamisalueiden mukaisesti tuotettavista sisällöistä.

- Tavoite on tuoda näkyvyyttä ravintoloille ja tuoda niiden omia tarinoita esiin. Pyrimme tuomaan jo olemassa oleville käyttäjillemme uusia vaihtoehtoja, mutta myös mielenkiintoisia ravintoloita uusien käyttäjien tietoon. Tavoitteenamme on myös kehittää ja viedä paikallista ravintolakulttuuria eteenpäin, Pankakoski kertoo M&M:lle.

Suomessa Wolt toimii yhdeksässä kaupungissa (Helsinki, Espoo, Turku, Tampere, Jyväskylä, Oulu, Kuopio, Tikkurila, Lahti) sekä Ruotsissa, Baltian maissa, Norjassa, Tsekissä, Unkarissa ja Georgiassa.