Wolt Market lanseerataan myös Ruotsissa – aikoo työllistää 500

Toimitus 15 minuutissa.

Wolt, suomalainen lähettipalvelu, aikoo suurpanostaa dark storeihin eli fyysisiin myymälöihin, joissa on henkilökuntaa - näitä käytetään kuitenkin ainoastaan verkkokauppaan. Konsepti, joka kulkee nimellä Wolt Market on jo Suomessa tuttu.

Ensimmäinen myymälä avataan Tukholmassa tänä vuonna. Asiakas saa noin vartissa siitä kun on tehnyt tilauksen sovelluksessa, kotiinsa tuotteet, kuten ruokaa, kukkia tai hygieniatuotteita. Tukholman jälkeen yhtiö aikoo valloittaa vähintään 10 uutta kaupunkia vuoden 2022 aikana. Asia tulee ilmi lehdistötiedotteesta.

Ilmoitus

Meillä on yksi käyttäjäystävällisimmistä alustoista ja fantastinen asiakaspalvelu, jossa saat henkilökohtaista apua 3o sekunnissa. Yhdistämällä kätevä palvelu nopeisiin kotitoimituksiin ja vielä laajalla valikoimalla, teemme kaikkien arjen helpommaksi, Carl Zetterqvist, Wolt Ruotsin toimitusjohtaja kommentoi.

Nyt yhtiö aikoo palkata vähintään 500 henkilöä panostukseensa Ruotsissa ensi vuoden aikana. He etsivät myymälähenkilökuntaa, toimitushenkilökuntaa ja liikeideankehittäjiä.

Woltin konsepti, Wolt Market, löytyy tällä hetkellä Suomen lisäksi Kreikasta. Jatkossa konsepti aiotaan lanseerata myös Tanskaan, Viroon, Latviaan, Liettuaan, Puolaan, Slovakiaan ja Tsekkeihin. Suomessa Wolt Market lanseerattiin keväällä 2020.

Wolt on perustettu vuonna 2014 Helsingissä ja se työllistää tänä päivänä yli 3000 henkilöä. Yhtiö on saanut kaikkiaan 856 miljoonaa dollaria rahoitusta, muiden muassa ruotsalaiselta riskisijoitusyhtiö EQT:ltä ja amerikkalaiselta sijoituspankki Goldman Sachsilta.