Vitamiinit kotiin kestotilauksena

Tuntuuko siltä, että tarvitsisit lisää elinvoimaa vitamiineista, mutta pillerit jäävät syömättä ja purkit keräävät vain pölyä kaapissa?

Hyvinvoinnin Tavaratalo Oy halusi vastata nykyihmisen kiireisen elämän tarpeisiin ja on lanseeraamassa vitamiinien kestotilauspalvelun. Vitamiinit on pakattu asiakkaalle käteviin päiväannospusseihin. Palvelu toteutetaan New Organics Oy:n ja Pharmac Finland Oy:n kanssa.

- Asiakkaamme ovat erittäin tietoisia, että tiettyjä vitamiineja, kuten D-vitamiinia tulee syödä tietty määrä päivittäin. Vitamiinien säännöllinen ottaminen tuottaa kuitenkin päänvaivaa ja vitamiinipurkit jäävät helposti vanhenemaan keittiön kaappiin. Annosjakelun ansiosta asiakkaamme muistavat ottaa kestotilauksella tilaamansa vitamiinit helpommin päivittäin ja seuraavan kuukauden annos saapuu kätevästi oikealla hetkellä, ennen kuin edelliset tuotteet loppuvat, Hyvinvoinnin Tavaratalon toimitusjohtaja Hanneli Salo kertoo.

Ilmoitus

Vitamiinit tulevat suomalaiselta New Organics Oy:ltä, joka on tunnettu Puhdas+ -tuotteistaan.

- Asiakashan on saattanut käydä mittauttamassa omat vitamiini- ja hivenainetasonsa, minkä pohjalta hänelle on suositeltu tietynlaista ravintolisäohjelmaa. Sen toteuttaminen onkin huomattavasti helpompaa valmiin annosjakelun ansiosta kuin hankkimalla kaikki vitamiinit erikseen, Salo kertoo yrityksen tiedotteessa.

Puhdas+ ravintolisät ja vitamiinit valmistetaan kokonaan esimerkiksi ilman säilöntä- ja väriaineita. Suurin osa niistä sopii myös vegaaneille.

Uusi lanseeraus on kolmen yrityksen yhteistyötä ja annosjakelutuotannosta vastaa vantaalainen Pharmac Finland Oy.

- Pussien päällä on selkeät merkinnät pussin sisältämistä ravintolisistä ja niiden ottoajankohdista. Valmiit annospussit ovat myös kätevä ottaa mukaan esimerkiksi matkoille tai harrastuksiin, Pharmac Finland Oy:n toimitusjohtaja Karoliina Kaijasilta-Järvenpää sanoo.

 

Vähemmän pakkausjätettä

Tiedotteen mukaan annosjakelu on hyväksi paitsi tilaajan terveydelle, se vähentää myös kustannuksia sekä pakkausjätteen määrää.

- Ravintolisät jaetaan suurista pakkauksista, jolloin tablettien yksikköhinta on edullinen ja syntyvän pakkausjätteen määrä huomattavasti pienempi kuin pieniä pakkauksia käytettäessä. Tämä etu saavutetaan esimerkiksi Hyvinvoinnin Tavaratalon ravintolisien pakkaamisessa annospusseihin, kun valmisteet toimitetaan Pharmacille suurissa bulkkipakkauksissa pikkupakkausten sijaan, Kaijasilta-Järvenpää toteaa.

Ilmoitus

Tulevaisuudessa he ottavat konseptissaan käyttöön myös vähempimuoviset annospussit.

Palvelu lanseerataan I love me-messuilla 18-20.10.2019.