Vilkas Group auttaa koronan kurittamia kivijalkayrittäjiä

”Vilkas lupaa, että verkkokaupan voi avata jopa yhdessä päivässä, täysin ilmaiseksi.”

Korona kurittaa eritoten kivijalkaliikkeitä. Johtava verkkokauppatoimittaja Vilkas Group tarjoaa nyt ratkaisua ahdinkoon joutuneille yrittäjille: verkkokaupan voi avata Vilkkaan alustalla jopa päivässä – eikä se maksa mitään.

Verkkokauppaan siirtyminen onnistuu avullamme jopa päivässä, kun kauppias itse tietää mitä tahtoo – me tietysti autamme kaikin tavoin. Palvelu on kauppiaille täysin ilmainen kuuden kuukauden ajan, eli toivottavasti pahimman yli, Vilkkaan toimitusjohtaja Markku Korkiakoski lupaa.

Ilmoitus

Vilkkaalla on jo nyt yli 1700 asiakasta.

Olemme työskennelleet käytännössä vuorokaudet ympäri tarjotaksemme riittävät resurssit suurellekin joukolle uusia verkkokauppoja. Kattava pakettimme sisältää verkkokauppa-alustan, kauppiastuen, liitynnän maksamiseen ja logistiikkaan, markkinointityökalut ja kaiken muun, jota kauppias tarvitsee menestyäkseen verkossa. Tarjolla on monipuolista neuvontaa eikä kauppiaiden tosiaankaan tarvitse olla IT-spesialisteja, Korkiakoski selvittää.

Vilkas tulee järjestämään esimerkiksi webinaareja päivittäin, ja verkkokaupparatkaisuun löytyy myös hyvät yhteistyökumppanit, kuten Pakettikauppa, Avarda, Klarna ja Checkout Finland.

Kauppiaille luvataan näin kuuden kuukauden maksuton silta verkkokauppaan ja heidän on mahdollista päästä koronan aiheuttaman pahimman kurimuksen yli.

Vilkkaan ratkaisu saa kiitosta monelta eri taholta.

Juuri tällaisia kädenojennuksia Suomi nyt tarvitsee. Digitaaliset ratkaisut ovat pelastus, kun fyysinen kanssakäyminen kutistuu minimiinsä. Kaiken kamaluuden keskellä voi myös toivoa, että loikka digitaalisuuteen on pidemmällä tähtäimellä merkittävä tuottavuusloikka koko suomalaiselle kaupalle, jossa verkkokauppaa ja perinteistä kauppaa ei ole mitään syytä asettaa toisiaan vasten, Ohjelmisto- ja e-business ry:n toimitusjohtaja Rasmus Roiha summaa.

Aloite saa kiitosta myös Suomen yrittäjiltä.

Suomen Yrittäjät on eturintamassa auttamassa yrityksiä. Kaikki keinot kannattaa kokeilla, jotta pystyy jatkamaan liiketoimintaa kriisin aikana ja myös sen jälkeen. Verkkokauppa on monelle hyvä mahdollisuus, Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen kehottaa.

Ilmoitus

Vilkas on perustanut hanketta varten sivuston, jonne kaikki uudet kauppiaat ovat tervetulleita.

Uusi sivustomme on käytössä koko suomalaisen kaupan hyväksi. Tervetuloa siis kaikki, jotka haluatte olla auttamassa tai tarvitsette apua itse! Ja nyt myös meidän kuluttajien tulee tukea kaikin voimin kotimaista kauppaa. #pelastetaankauppa yhdessä! Korkiakoski julistaa.

Vilkas kertoi uudesta ratkaisusta aiemmin tänään.

 

LUE MYÖS: Avarda ja Vilkas yhteistyöhön - maksunvälityspalvelu 1700 verkkokauppiaan ulottuville