Vika verkkokaupassa – asiakas osti 27 Teslaa liikaa

Käsiraha: 100 euroa per auto.

28 Tesla merkkistä autoa. Saksalainen mies onnistui tilaamaan ne vähän aikaa sitten vahingossa, vaikka hän oikeasti tarvitsi vain yhden auton. Asiasta raportoi DriveTribe-sivusto.

Tietojen mukaan tarkoituksena oli tilata vain yksi auto, joka korvaisi perheen vanhan ja viimeisiään vetelevän SUVin. Teslan verkkokaupassa olleen teknisen vian vuoksi ei tapahtunut kuitenkaan mitään, kun asiakas painoi ”confirm”-nappia, minkä vuoksi hän kuvitteli, ettei osto mennyt läpi. Hän toisti sen vuoksi saman muutamaan otteeseen seuraavan parin tunnin aikana. Kun asiakas oli tehnyt 28 yritystä osto meni lopulta läpi ja samalla kävi ilmi, että jokainen ostoyritys oli onnistunut.

Ilmoitus

Tuolloin asiakas oli hankkinut jo 28 Teslaa, joiden hinta oli kaikkiaan 1,4 miljoonaa euroa. Jokainen osto sisälsi niin ikään etukäteissumman, joka on 100 euroa eikä sitä saa takaisin.

Toisin sanoen katastrofi oli valmis, mutta asiat saatiin järjestykseen kun tahtomattaan suurkuluttajaksi tullut asiakas sai Teslan asiakaspalvelun kiinni. Kaikki tilaukset mitätöitiin eikä hänen tarvinnut maksaa kokonaisuudessaan 2800 euron käsirahaa. Teslalla oli niin ikään huomattu, ettei tekniikka ollut ihan kunnossa ja he kehottivat häntä laittamaan uuden tilauksen autosta, jonka hän halusi.