”Vessapaperi ja kotitavarat mummonkin kotiovelle”

Kauppahalli24 perusti rinnakkaisliikkeen Kotikaappi24 voidakseen vastata koronan aiheuttamaan hurjaan kysyntään.

Kauppahalli24:n kapasiteetti on rajallinen. Tuoretuotteet, kylmätuotteet ja pakasteet tuovat omat rajoituksensa, emmekä pystyisi kasvattamaan niiden toimitusmääriä näin nopeassa aikataulussa tarpeeksi. Siksi rakensimme rinnalle toisen verkkokaupan, joka palvelee vain kuivatuotteilla, mutta koko Suomeen, liiketoimintajohtaja Hanna-Kaisa Risku Kotikaappi24 -palvelusta kertoo.

Kotikaappi24 on siis, kuten sen nimestä voi päätellä, verkkokauppa, josta saa kaapissa säilytettäviä tuotteita sekä vessapaperia, jota moni on alkanut hankkia suurin määrin. Yhtiön mukaan Kotikaappi 24:n valikoimassa on noin sata erilaista tuotetta, joiden säilyvyys ja saatavuus ovat hyvät.

Ilmoitus

Näiden kuivatuotteiden säilytys, kerääminen ja kuljettaminen vaatii paljon vähemmän resursseja, joten se pystytään tekemään eri henkilökunnalla ja eri tiloissa nopeasti ja tehokkaasti rasittamatta Kauppahalli24:n resursseja, Risku kertoo.

Kotikaappi24 on muutoin tavallinen verkkokauppa, joka toimittaa koko Suomeen – palvelupisteiden lisäksi myös kotiovelle.

Nyt kehotetaan soittamaan mummulle vierailun sijaan. Kun soitat hänelle, kysy samalla, mitä hän tarvitsee. Jos hän ei osaa käyttää nettiä, voit tehdä tilauksen hänen puolestaan ja auttaa aivan konkreettisesti, Risku kehottaa.

Verkkokauppa on ollut avoinna vasta muutamia päiviä, mutta sen vastaanotto on ollut hyvä.

Heti kun kauppa aukesi, tilauksia alkoi tulemaan. Niitä on tullut tasaisesti ihan kaikkialta Suomesta, pääkaupunkiseudulta ja maakunnista.

Kotikaappi24 kertoo tiedotteessa, että erityisesti liikkeestä on ostettu vessapaperia, minkä lisäksi vehnjauhot, tonnikala, riisi ja muut vastaavat ovat kysyttyjä.

On ollut ihanaa huomata, että ihmiset muistavat hemmotella itseään ja toisiaan herkuilla. Laku – ja herkkupähkinäpussejakin näkyy tilauksissa.

Pop up -liike on avoinna niin kauan kuin kysyntää riittää.

Ilmoitus

Kukaan ei tiedä, kauanko tämä tilanne kestää. Elämme tilanteen mukaan ja pidetään kauppaa auki niin kauan on kun sille on tarvetta, Hanna-Kaisa Risku lupaa.