Verkkokauppa.com nimesi henkilöstöjohtajan – Taina Suorsa myös johtoryhmään

Raportoi tehtävässään tomitusjohtajalle.

Ilmoitus

Verkkokauppa.com  ilmoittaa tiedotteessa vahvistavansa yhtiön laajennettua johtoryhmää nimittämällä Taina Suorsan yhtiön henkilöstöjohtajaksi 1.10.2018 lähtien. Taina Suorsa raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Panu Porkalle.

Taina Suorsa (s. 1977) on maatalous-metsätieteiden maisteri ja on toiminut aikaisemmin yhtiön henkilöstöpäällikkönä vastaten yhtiön henkilöstötoiminnoista. Tätä aikaisemmin hän on toiminut S-ryhmässä liiketoiminnan kehittämistehtävissä sekä Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n henkilöstöpäällikkönä ja johtoryhmän jäsenenä.

"Osaavia ja motivoituneita ihmisiä"

- Tulin taloon vuonna 2014 ja on ollut hienoa olla osana Verkkokauppa.comin kasvutarinaa. Jokaisen tarinan takana on aina osaavia ja motivoituneita ihmisiä, jotka mahdollistavat kasvun. Muutoshalukkuus ja ketteryys ovat aina olleet osa yrityksemme kulttuuria ja haluamme vaalia niitä jatkossakin. Olen innoissani, kun pääsen yhdessä henkilöstömme kanssa kehittämään edelleen Verkkokauppa.comia niin asiakkaan kuin työntekijöidemme näkökulmasta, hän sanoo lehdistötiedotteessa.

Toimutusjohtaja Panu Pokka kommentoi vuorostaan näin:

- Tainalla on ollut merkittävä rooli yrityksemme henkilöstön ja toimintatapojen kehittämisessä viimeisten vuosien aikana. Pyrimme tällä nimityksellä vahvistamaan strategian mukaisesti henkilöstön osaamisen ja yhtiön johtamisjärjestelmien kehittämistä ja tukemaan yhtiömme vahvaa kasvua myös tulevaisuudessa, Porkka sanoo.