Verkkopalvelu Igglo takaa vuoden vuokrat

Vuokranantajan Maksuturva maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen palvelu.

Verkossa toimiva vuokralaisia ja vuokranantajia yhdistävä Igglo takaa vuokranantajalle ensimmäisen vuoden vuokrat, mikäli vuokralainen ei pysty niitä maksamaan. Maksuturva-palvelun hinta vuokranantajalle on 60 euroa, mutta muuten Igglon peruskäyttö on sekä vuokranantajalle että vuokralaisille maksutonta.

Ilmoitus

- Haluamme tuoda vuokra-asuntomarkkinaan uusia palveluita, sillä varmuus vuokranmaksusta on tutkitusti yksi yksityisten vuokranantajien suurimmista huolista, kertoo Igglon toimitusjohtaja Matti Kanninen tiedotteessa.

Kansainväliset markkinat tavoitteena

Maksuturva-palvelun 60 euron hinnan on laskettu kattavan maksuun menevät takaukset. Vuokranantajan Maksuturvan myöntäminen edellyttää kuitenkin vuokralaiselta puhtaita luottotietoja, työ- tai opiskelupaikkaa sekä normaalia kahden kuukauden vuokravakuutta. Myös kotivakuutus on ehto takauksen myöntämiselle.

Valtakunnalliseen Igglo Rent –palveluun on rekisteröitynyt jo yli 10 000 käyttäjää ja ensimmäisen vuoden aikana asuntohakuja on tehty lähes 30 000.

- Maksuturva-palvelu on uniikki palvelu maailmanlaajuisestikin. Suomessa sen hinta voi olla näinkin edullinen, koska olemme rehellistä kansaa ja valtaosa hoitaa asiansa säntillisesti. Kun kansainvälistymme, palvelun hinta tulee olemaan erilainen eri markkinoilla, Igglon hallituksen puheenjohtaja Jussi Nurmio huomauttaa.