Verkkokauppias uutena toimitusjohtajana BabyBjörniin

Uuden toimitusjohtajan kokemus perheyrityksen johtamisesta on hyödyksi.

Ilmoitus

BabyBjörn, joka perustettiin 1964 mutta joka on viime aikoina liittynyt myös verkkokauppiaiden joukkoon, saa uuden toimitusjohtajan. Yhtiö ilmoitti asiasta äskettäin. Tämä tarkoittaa sitä, että nykyinen toimitusjohtaja Ulf Ingemarsson luovuttaa paikansa Nicolas Wachalowskille lokakuun ensimmäisestä päivästä lähtien.

Wachalowski tulee Peak Performancesta, jolla on myös oma verkkokauppa. Myös toinen yhtäläisyys löytyy yhtiöitten välillä - molemmat ovat ”yrittäjyyteen panostavia perheyrityksiä”.

- Tuntuu uskomattoman hyvältä ryhtyä työskentelemään näin vahvassa ruotsalaisessa yrittäjäpainotteisessa yrityksessä, joka on tunnettu, on menestynyt kansainvälisesti ja joka on käytössä vakiintunut jo sukupolvien ajan. BabyBjörnin tuotemerkki on hyvin vahva sekä Ruotsissa että kansainvälisesti, ja se antaa suuret mahdollisuudet yhtiön jatkuvaan hyvään kehitykseen, Nicolas Wachalowski kertoo lehdistötiedotteessa.

Ekonomisti

Wachalowski tulee alkujaan Smoolannista ja hänellä on ekonomin tutkinto Jönköpingin International Business Schoolista sekä tutkinto Edinburghin Napier Universitystä. Tällä hetkellä hän kuitenkin asuu Tukholmassa ja tulee työskentelemään BabyBjörnin pääkonttorissa Solnassa.

Ulf Ingemarsson pitää siirtymäkautta ennen kuin hän vähitellen jättää yrityksen jäädäkseen eläkkeelle.