Verkkokauppajätti avaa outlet myymälän kaupungin keskustaan

Myymälälaajennus jatkuu.

Muotijätti Zalando on rakentanut miljardiyhtiön myymällä vaatteita, kenkiä ja asusteita verkossa. Yritys on tällä hetkellä 15 markkinalla ja ilmoitti äskettäin lisäävänsä kaksi uutta maata verkostoonsa.

Ilmoitus

Mutta nopeasti kasvavalla verkkoyrityksellä on myös kunnianhimoiset tavoitteet fyysisesti ja Zalando panostaakin tänä vuonna avaamalla kaksi outlet myymälää.

70 prosenttia halvemmat hinnat

Nyt vuorossa on saksalainen Leipzigin kaupunki, jossa Zalandon outlet myymälä tulee sijaitsemaan keskellä kaupunkia, Burgstrassen kadulla. Tuotevalikoima koostuu muun muassa aikaisempien sesonkien tuotteista sekä tuotteista, joita ei jostain syystä voida myydä täyteen hintaan. Hinnat ovat jopa 70 prosenttia halvempia kuin Zalandon verkkokaupassa, kertoo yritys lehdistötiedotteessa.

Leipzigin myymälän pinta-ala on yli tuhat neliötä ja tulee myymään sekä Zalandon omia vaatteita että ulkopuolisia tuotemerkkejä. Myymälä on Zalandon neljäs outlet myymälä. Aikaisemmat on avattu Berliinissä, Frankfurtissa ja Kölnissä. Myöhemmin tänä vuonna avataan outlet myymälä myös Hampuriin.