Verkkokauppa tärkeässä osassa Ideaparkin K-Citymarketissa

Marraskuussa 2019 avattavan Seinäjoen Ideaparkin K-Citymarketin uudeksi kauppiaaksi valittu Matti Suominen ottaa verkkokaupan huomioon uuden kaupan suunnittelussa.

Ilmoitus

K-ryhmä ja nykyisen K-Citymarket Joupin kauppias Matti Suominen ovat allekirjoittaneet tulevan Seinäjoen Ideaparkin K-Citymarketin osalta kauppiassopimuksen. K-Citymarket Jouppi oli ensimmäinen K-Citymarket, joka avasi Suomessa verkkokaupan.

– Uusi kiinteistö on välttämätön toiminnan kehittämisen näkökulmasta, jotta kohtaamme asiakkaiden nykypäivän odotukset ja tulevaisuudessa myös ylitämme ne. Esimerkiksi verkkokaupan osalta pystymme entistä paremmin huomioimaan muun muassa verkkokauppaostosten keräilyn ja varastoinnin, sekä noutopalvelun osalta asiakasystävällisen noutopisteen suunnittelun. Verkkokaupasta meillä onkin pitkä kokemus, K-Citymarket Jouppihan oli ensimmäinen verkkokaupan avannut K-Citymarket Suomessa, Matti Suominen sanoo tiedotteessa.

Avajaiset marraskuussa 2019

Sopimuksen myötä kauppias siirtyy Ideaparkin K-Citymarketin tilojen valmistuttua luotsaamaan henkilökuntaansa ja kehittämään toimintaa uusiin, nykyaikaisiin kauppatiloihin vanhan K-Citymarket Seinäjoki Joupin sulkiessa ovensa. Seinäjoen Ideaparkin avajaisia vietetään marraskuussa 2019.

Kauppias Matti Suominen on iloinen mahdollisuudesta päästä kehittämään nykyajan yhä monipuolisemmat asiakastarpeet huomioivaa kauppaa alusta asti. Hänen tavoitteenaan on vastata ja myös ylittää asiakkaiden kaupassakäyntiin kohdistuvat odotukset.

– Tätä projektia lähdetään nyt tekemään suurella sydämellä. Viidentoista vuoden Seinäjoki-kokemuksella uskon pystyväni rakentamaan kaupan, joka vastaa tämän päivän eteläpohjalaisten makumieltymyksiä ja toiveita. Otan mielelläni vastaan myös vinkkejä ja toiveita suoraan asiakkailta. Saan lähes päivittäin asiakkailta arvokasta palautetta ja ideoita kaupan kehittämiseksi hyllyjen välissä jutellessa. Yrittäjänä olen äärettömän iloinen, että asiakkaamme haluavat olla mukana ja osallistua kauppamme kehittämiseen, kauppias Matti Suominen kertoo.

Lisää tilaa ja runsaasti uusia tuotteita ja palveluita

K-Citymarket Seinäjoki Ideaparkiin on tulossa muun muassa 1000 m2 isompi tila elintarvikkeille. Suomisella on jo runsaasti ideoita uuden kaupan suunnitteluun:

– Uudessa kaupassa panostetaan erityisesti lähi- ja pientuottajien esiintuontiin. Suunnitelmissa on antaa oman maakunnan tuotannolle ja tuottajille arvoisensa esittelyt ja tilat. Tulevan kaupan suunnittelun kulmakivinä asiakkaiden lisäksi tulevatkin olemaan Suomi, suomalaiset tuotteet ja erityisesti Etelä-Pohjanmaan tuotanto. Paikallinen tuotanto vaikuttaa kaikkien asiakkaidemme ympäristöön ja aika monen toimeentuloonkin jossakin ruokaketjun portaassa, Matti Suominen suunnittelee.

Myös Seinäjoen Keskus-Apteekki muuttaa Ideaparkiin

K-Citymarket Joupin tiloissa sijaitseva Seinäjoen Keskus-Apteekki muuttaa yhdessä K-Citymarketin kanssa uusiin tiloihin. Apteekki sijaitsee Ideaparkissakin K-Citymarketin välittömässä läheisyydessä, K-Citymarketin sisäänkäynnin vieressä, asiakaspalvelupistettä vastapäätä. Apteekkari Raija Mattinen on tyytyväinen saadessaan uuden liiketilan tutun kaupan ja kauppiaan vierestä.

Ilmoitus

– Yhteistyö K-Citymarket-kauppiaan kanssa on aina sujunut hyvin, ja monet asiakkaistamme tarvitsevat meidän molempien tuotteita ja palveluita. Verkkokauppa on tullut myös apteekkimme yhdeksi palvelukanavaksi. Uusissa tiloissa on varmasti paremmat mahdollisuudet kehittää ja laajentaa tuota toimintaa edelleen. On ilo, että pääsen siirtymään uusiin tiloihin yhtä aikaa K-Citymarketin kanssa, Raija Mattinen toteaa tiedotteessa.