Verkkokauppa.com vahvistaa johtoryhmäänsä

"Vahvistamme kykyämme kehittää strategian mukaisesti monipuolisesti."

Ilmoitus

Verkkokauppa.com ilmoittaa muutoksista sen johtoryhmässä. Yritys on nimittänyt DI Kalle Koutajoen (s. 1976) yhtiön myyntijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Koutajoki on toiminut vuodesta 2009 alkaen kaupan alan ohjelmistoratkaisuja tuottavan Digital Goodie Ltd:n toimitusjohtajana ja on yksi Digital Goodien perustajista.

Digital Goodie on erikoistunut verkkokaupan alustan kehittämiseen. Koutajoki aloittaa tehtävässään arviolta viimeistään 1.3.2019.

Ilmoitus

Samalla Vesa Järveläinen on nimitetty Verkkokauppa.comin kaupalliseksi johtajaksi 1.1.2019 alkaen. Nimityksellä vahvistetaan osto-organisaation kaupallista roolia hinnoittelussa, valikoimanhallinnassa ja kampanjoinnissa. Järveläinen on toiminut Verkkokauppa.comin ostojohtajana keväästä 2017 lähtien ja jatkaa yhtiön johtoryhmän jäsenenä.

Verkkokauppa.com vahvistaa lisäksi johtoryhmäänsä nimittämällä henkilöstöjohtaja Taina Suorsan johtoryhmän jäseneksi 1.1.2019 alkaen. Suorsa on aiemmin kuulunut yhtiön laajennettuun johtoryhmään.

- Olen erittäin tyytyväinen Verkkokauppa.comin uusiin johtoryhmänimityksiin. Nimityksillä vahvistamme kykyämme kehittää strategian mukaisesti monipuolisesti Verkkokauppa.comin eri toimintoja ja kilpailukykyämme. Teknologiaosaaminen ja henkilöstön kehittäminen ovat merkittävässä roolissa, kun jatkamme kasvuamme kaupan siirtyessä verkkoon", Verkkokauppa.com Oyj:n toimitusjohtaja Panu Porkka sanoo tiedotteessa.