Verkkokauppa.com teki jättilahjoituksen hyväntekeväisyyteen – yli 100 pesukonetta vähävaraisille perheille

Perheet etsittiin hyväntekeväisyysyhdistys Hope ry:n kanssa.

Verkkokauppa.com kertoo tänään suuresta hyväntekeväisyyskampanjasta. Yhtiö lahjoittaa 104 kappaletta pyykinpesukoneita perheille, joiden talous on ahtaalla.

Nämä pyykinpesukoneet jäivät yli myymälöidemme esittelykäytöstä. Myymme tuotteiden yksittäisiä esittelykappaleita tavallisesti Outlet-kaupassamme, mutta nyt kun pesukoneita vapautui kerralla näin valtava määrä, näimme mahdollisuuden laittaa hyvä kiertämään. Olemme tehneet hyvää yhdessä Hope ry:n kanssa jo useamman vuoden ajan, ja nyt oli luonnollista jatkaa yhteistyötä. Olipa kyse sitten lahjoitettavasta tai myytävästä tavarasta, on meille ensiarvoisen tärkeää, että tuotteemme tulevat tarpeeseen ja kestävät käytössä pitkään, Verkkokauppa.comin vastuullisuuspäällikkö Johanna Stenbäck kertoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Pyykkikoneet kuljetetaan Tampereen, Turun ja Oulun alueelle.

Asiakasperheissämme rahan säästäminen vaikeassa taloustilanteessa on vähintäänkin haastavaa, ja monille vähävaraisille perheille pesukoneen kaltainen suurempi ostos on lähes mahdoton. Osa perheistä oli jo aiemmissa avunpyynnöissään kertonut puuttuvasta tai rikkinäisestä pesukoneesta, joten Verkkokauppa.comin lahjoitus tuli enemmän kuin tarpeeseen. Kun Posti vielä lähti mukaan ja tarjosi koneille ilmaiset toimitukset, perheiden kovaan avun tarpeeseen pystyttiin todella vastaamaan, Hope ry:n toiminnanjohtaja Nora Nederström kertoo.

Pesukoneiden kuljetukset järjestetään hiilineutraaleina kuljetuksina normaalin jakeluprosessin kautta. Tästä vastaa Verkkokauppa.comin pitkäaikainen yhteistyökumppani Posti.