Verkkokauppa.com nappasi varaslähdön – ”Kaikkien aikojen suurin Black Friday”

Ennätykset rikotaan perjantain vastaisena yönä?

Ilmoitus

Verkkokauppa.com ilmoittaa ottavansa varaslähdön Black Friday -viikkoon laittamalla jo maanantaina yli 1 000 tuotetta tarjoukseen. Tämä on lähtölaukaus kampanjaan, jonka päätarjoukset julkaistaan netissä torstaina 22.11. klo 22.00. Kyseisen vähittäiskaupan superpäivän odotetaan rikkovan Verkkokauppa.comin verkkosivujen yhtäaikaisten kävijöiden ennätykset perjantain vastaisena yönä.

- Tästä tulee kaikkien aikojen suurin Black Friday, suomalaiset ovat selvästi muita pohjoismaita edellä mustan perjantain ostohulinoissa. Joulukauppa käynnistyy toden teolla tällä viikolla ja taustalla on rullannut isoja projekteja pitkin vuotta valmistautuessamme vuoden kiireisimpään sesonkiin. Starttaamme Black Friday -kampanjan heti maanantaina yli tuhannen tarjouksen voimin. Black Friday on ehkä maailman tunnetuin yksittäinen myyntipäivä vähittäiskaupan puolella ja Verkkokauppa.com on koko painollaan mukana menossa. Ensi viikon kampanja on yrityksemme historian suurin, kertoo Verkkokauppa.comin toimitusjohtaja Panu Porkka tiedotteessa.

Entistä laajempi valikoima

Verkkokauppa.com on valmistautunut vuosi vuodelta suosiotaan kasvattaneeseen kampanjaan tuomalla tarjolle entistä laajempaa valikoimaa vastaamaan kuluttajien tarpeisiin.

- Black Friday -kampanjassa kuluttajat ovat perinteisesti keskittyneet kuluttajaelektroniikan tuotealueisiin ja suosituimpia tuotteita ovat olleet televisiot, puhelimet, tietokoneet sekä pelikonsolit. Trendit kertovat kuitenkin kuluttajien kiinnostuksen selkeästä laajentumisesta tuotevalikoiman suhteen. Asiakkaat ovat esittäneet meille tuotetoiveitaan pitkin syksyä ja olemmekin vastanneet palautteeseen laajentamalla Black Friday -kampanjan tarjontaa myös mm. valaisimiin, leluihin ja kodinkoneisiin, sanoo Verkkokauppa.comin ostojohtaja Vesa Järveläinen.