Verkkokauppa.com jatkaa Suomen valloitusta – avaa Raisioon uuden myymälän

Sadan päivän avajaiset.

Suomen suosituin nettikauppa Verkkokauppa.com avaa uuden jättimyymälän Raisioon torstaina 8.3. Yhtiön strategiana on kasvaa ja perustaa jättimyymälöitä Suomen suurimpiin keskuksiin.

Ilmoitus

Verkkokauppa.comilla on ennestään myymälät Helsingissä, Pirkkalassa ja Oulussa.

Raision myymälä avataan  osoitteeseen Kuloistentie 3, kauppakeskus Myllyn välittömään läheisyyteen.

Tarjouksia 15.6 saakka

Uusi Raision myymälä tulee tarjoamaan Turun seudun laajimman valikoiman kodintekniikkaa ja nettikaupan tarjonnalla koko valikoima kattaa yli 65 000 tuotetta aina sähköpyöristä lemmikkitarvikkeisiin. Myymälän avajaisia juhlistetaan yhteensä 100 päivää, joiden aikana luvassa on erikoistarjouksia ja ohjelmaa aina 15.6. saakka.

- Tulemme avaamaan Raision myymälämme erittäin näyttävästi ja isosti. Toivotankin kaikki tervetulleiksi viettämään 100 päivän mega-avajaisia kanssamme. Raision myymälä on meille merkittävä laajennus, ja tulemme ottamaan meille kuuluvan osuuden seudun kaupasta", kertoo Verkkokauppa.comin toimitusjohtaja Samuli Seppälä.

Avajaisviikonloppuna paikan päällä nähdään huipputarjouksia, arvontoja ja ohjelmaa kuten ennakkoarvonnan voittaneiden VIP-vierasjono, Bagjump-hyppyjä ja lisäksi paikan päällä aamulla jonottavien asiakkaiden kesken arvotaan huikeita tuotteita kuten Applen ja Samsungin huippupuhelimia, kannettavia tietokoneita sekä pelikonsoleita avajaistorstaista sunnuntaihin.

Yhtiö on listattu NASDAQ OMX First North Finland -markkinapaikalle ja sen palveluksessa työskentelee yli 600 työntekijää. Raisioon avattava uusi myymälä on osa yhtiön kasvuhaluista strategiaa, jossa se haluaa palvella asiakkaitaan laadukkailla jättimyymälöillä Suomen suurimmissa asukaskeskuksissa.