Verkkokauppa.com huutokauppaa designvalaisimia

Yhteisarvo yli 30 000 euroa, lähtöhinta 1 euro.

Ilmoitus

Verkkokauppa.com järjestää lauantaina 2. maaliskuuta kaikissa myymälöissään huutokaupan, josta asiakas voi lunastaa itselleen designvalaisimen lähes ilmaiseksi.

Yrityksen neljässä myymälässä laitetaan jakoon yhteensä lähes 200 valaisinta, joista osalle lähtöhinta on vain yhden euron. Helsingin Jätkäsaaren-myymälässä huutokaupataan kello 11 alkaen yli 100 tuotetta, ja muissa myymälöissä myynnissä on kello 13 alkaen yli 30 valaisinta kussakin. Valaisimien yhteisarvo on yli 30 000 euroa.

Ilmoitus

Myymälässä huutokaupataan kello 11 alkaen yli 100 tuotetta, ja muissa myymälöissä myynnissä on kello 13 alkaen yli 30 valaisinta kussakin. Valaisimien yhteisarvo on yli 30 000 euroa.

Valaisinmallien tyhjennysmyynti tuo kuluttajien saataville laatua edullisesti.

- Huutokaupattavana on tunnettujen brändien designvalaisimia, joista normaalisti saisi maksaa paljon. Jätkäsaaren-myymälän huutokaupan helmi on lähes 600 euron arvoinen Kartell Bourgie -pöytävalaisin. Raisiossa huudettavaksi laitetaan Seletti Maman -riippuvalaisin, jonka arvo on yli 400 euroa, sanoo myymälöiden myyntijohtaja Teemu Puikkonen tiedotteessa.

Vastaavaa valaisinhuutokauppaa ei ole ennen järjestetty Raision, Oulun tai Pirkkalan myymälöissä, ja Helsingissäkin vain kerran.

"Varmistetaan, että mitään joudu roskiin"

- Tämä on oivallinen keino pistää esillä olleet tuotteet halvalla kiertoon, sillä näin varmistetaan, ettei mitään joudu roskiin. Odotamme paikalle satoja designvalaisimista kiinnostuneita asiakkaita, joskin yleensä huutokaupoissa suurin osa väestä on mukana vain ihmettelemässä huutokaupan meininkiä. Huutamassa on yllättävän pieni määrä, mikä taas tuppaa pitämään hinnat alhaisina, Puikkonen sanoo

Puikkonen on pistänyt merkille, että sisustajat ovat alkaneet suosia tietynlaista valaisintyyliä.

- Valaisimilla haetaan nykyään persoonallisuutta ja erottuvuutta. Enää ei valaisimien haluta jäävän taustalle, vaan niistä tehdään huoneiden huomion keskipisteitä.