Verkkokauppa.com antoi positiivisen tulosvaroituksen

”Nostaa ohjeistustaan vuodelle 2020 liiketoiminnan kehityttyä odotettua paremmin kolmannella vuosineljänneksellä ja parantuneiden loppuvuoden näkymien johdosta.”

Korona vauhditti onlinemyyntiä – niin myös Verkkokauppa.comilla. Yhtiö kertoi eilen muuttavansa tulosohjeistustaan vuoden 2020 liikevaihtoa ja vertailukelpoista liiketulosta koskien. Uuden arvion mukaan liikevaihto tulee olemaan 525-550 miljoonan euron välillä ja vertailukelpoisen liikevaihdon 17-21 miljoonan euron välillä tänä vuonna. Aiempi ennuste oli 520-545 miljoonaa euroa ja 13-18 miljoonaa euroa.

Hyvää tulosta vauhdittamassa on ollut muun muassa Covid-19 aiheuttama positiivinen vaikutus onlinemyyntiin ja että yhtiö on pystynyt menestyksekkäästi hyödyntämään pandemian vauhdittamaa kuluttajakäyttäytymistä.

Ilmoitus

Tästä huolimatta tulevaisuuden näkymiin kohdistuu merkittävää epävarmuutta makrotalouden tekijöihin liittyen. Vaikka COVID-19-pandemian tilanne on säilynyt vakaana Suomessa, on mahdollista, että pandemia tulee vielä aiheuttamaan ennakoimattomia vaikutuksia kokonaistalouden kehitykselle sekä kuluttajien ostokäyttäytymiselle ja yritysmyynnille, yhtiö kirjoittaa tiedotteessa.

Tilaa

Ethän ole unohtanut uutiskirjettämme Ehandeluutiset?

Kiitos!