Verkkokauppa auttamaan kampaajien huonoja hiuspäiviä

Korona on vienyt kampaajien asiakkaat ja tulot.

Kampaamoalan tukkukauppaan keskittynyt Four Reasons on avannut verkkokaupan, jossa kampaajat voivat myydä hiustuotteita ilman ylläpito- tai logistiikkakuluja.

Monella kampaamoyrittäjällä ei ole resursseja täysin oman verkkokaupan pyörittämiseen. Tässä tilanteessa verkkokauppa on kuitenkin osalle kampaajista ainoa mahdollinen ansaintakeino ja uusi palvelumme mahdollistaa sen ilman kampaajille koituvia ylimääräisiä kuluja, Four Reasonsin toimitusjohtaja Jyrki Hakala kertoo lehdistötiedotteessa.

Ilmoitus

 

Myyntikomissiot omiin tukkuostoksiin

Four Reasonsin tuotteita myyvät kampaamot voivat perustaa sivustolle oman profiilin. Kun asiakas tekee ostoksensa kampaamon profiilisivun tai kampaajan jakaman suosituslinkin kautta, siitä kertyy kampaajalle automaattisesti myyntikomissio. Kampaaja voi käyttää hänelle kertyneet myyntikomissiot omiin tukkuostoksiinsa Four Reasonsin ammattilaisverkkokaupassa.

Four Reasons on kotimainen hiuskosmetiikan valmistaja ja maahantuoja, joka työllistää Suomessa noin 45 henkilöä. Verkkokaupassa on myynnissä kotimaisten Four Reasons -tuotteiden lisäksi yrityksen maahantuomia brändejä, kuten Olaplex, Paul Mitchell ja Joico.

Kaikki hankkeessa mukana olevat kampaanot löydät täältä.