Verkkokaupan tuotot lähisuhdeväkivaltaa kohtaaville

Taffelin ja Pyhimyksen verkkokauppa tukee Nollalinjaa.

Snacksbrändi Taffel ja artisti Pyhimys avasivat verkkokaupan ”Pyhimys keikalla.fi – Taffel Vappuspesiaali” -livestream-keikan yhteydessä 1.5. Verkkokaupassa on myynnissä Pyhimyksen suunnittelemia t-paitoja sekä Taffelin fanituotteita. Tuotoilla tuetaan puhelinpalvelu Nollalinjan toimintaa.

Nollalinja on auttava puhelinlinja kaikille, jotka ovat kokeneet ihmissuhteessaan väkivaltaa tai vain väkivallan uhkaa. Linja on valtakunnallinen eikä sinne soittaminen maksa mitään.

Ilmoitus

Aloite Nollalinjan tukemiseen tuli Mikko Kuoppalalta, joka kantaa artistinimeä Pyhimys.

Perheväkivaltaa ehkäisevä Nollalinja tekee tärkeää työtä koronan keskellä, Kuoppala kommentoi.

Nollalinjalle tuki on tärkeää.

Lahjoituksen turvin pystymme tarjoamaan ilmaisia palveluja kaikille väkivaltaa kohtaaville nyt, kun monet perheet elävät hyvin hankalissa tilanteissa ja tunnelmat saattavat kiristyä. Järjestöjen rahoitus on myös pienenemässä rahapelituottojen vähentyessä, joten ajankohta tällaiseen tekoon on mitä parhain. Kiitos Pyhimys ja kumppanit! toteaa Nollalinjan yksikönjohtaja Päivi Sinkkonen.

Lahjoitetut varat ohjataan Setlementti Tampere ry:n väkivalta- ja kriisityön asiakastyön turvaamiseen.

Olemme ylpeitä siitä, että voimme Taffelin makuisten hetkien kautta tukea Nollalinjan merkittävää työtä. Vastuullisuus on tärkeää myös omistajallemme Orklalle, Taffelin Marketing Manager Petra Väkelä kertoo.

Verkkokauppa on toteutettu yhteistyössä Pyhimyksen, Taffelin, LM Somecon ja Qvion kanssa. Vappuspesiaalin yhteistyökumppaneina Taffelilla ja Pyhimyksellä olivat LM Someco, keikalla.fi sekä lippu.fi, kumppanit kertoivat viime viikolla lähetetyssä tiedotteessa.

Verkkokauppa on avoinna ainoastaan 10.5.2020 saakka. Nollalinjalle voi soittaa numeroon, 080 005005.

Ilmoitus