”Verkkokaupan toimitukset kaikkialle maailmaan yhtä helposti kuin Suomeen”

Kuljetus- ja kuriiripalveluyhtiö Skynet Worldwide Express on solminut yhteistyösopimuksen logistiikkapalveluyhtiö Collico Oy:n kanssa.

Skynet Worldwide Express rantautui Suomeen 2000-luvun alussa ja sen kuljetuksista ovat vastanneet monet paikalliset logistiikkayritykset. Huhtikuussa Skynet Worldwide Express ja verkkokauppa- ja elintarviketarvikelogistiikkaan erikoistunut Collico Oy allekirjoittivat sopimuksen. Skynetin Suomen kuljetukset ovat jatkossa Collico Oy:n kyyditsemät.

Skynetillä on maailman laajin lentorahtiverkosto. SkyNetin kautta voi lähettää paketin melkein minne tahansa, vaikkapa Etelänavalle. Vaikka siellä ei ole Skynet -asemaa, voi kumppanimme toimittaa paketin, Skynet Finlandin maajohtaja Anthony Ehrnrooth kertoo.

Ilmoitus

Suomalaisille yritysasiakkaille Skynet Finlandilla on ulkomaan pakettipalvelu, ja palvelun myyntiä kehitetään kuluvan vuoden aikana.

Laajan jakeluverkoston lisäksi valttejamme ovat nopeus ja erittäin kilpailukykyinen hinnoittelu. Esimerkiksi paketti suomesta Rio de Janeiroon on perillä noin kolmessa päivässä, Ehrnrooth havainnollistaa.

 

"Vahva yhteistyökumppani"

Collico on erikoistunut lämpötilasäädeltyyn elintarvikelogistiikkaan ja he vastaavat Suomessa muun muassa Kauppahalli24:n ja Pandan verkkokauppatoimituksista.

Skynetin puolelta yhteistyö Collicon kanssa tuo toimintaan muun muassa lisää varmuutta ja luotettavuutta.

Näen, että meillä on turvallisempi tulevaisuus. Collico on erittäin vahva yhteistyökumppani, Ehrnrooth sanoo yhtiön tiedotteessa.

Useiden eri yksityisten yhtiöiden muodostama jakeluverkosto Skynet Worldwide Express toimii tällä hetkellä 209:ssä maassa.

Ilmoitus