Verkkokaupan robotit tottelevat nyt mobiililaitteita

"Aikaa säästyy jokaisessa tilauksessa."

Ilmoitus

Aiemmin kesällä Ehandel.se kertoi Weland Lagersystem -nimisen yrityksen hissiautomaateista. Niiden avulla yrityksestä oli tullut varteenotettava vähittäistavarakauppias.

Weland Lagersystemin varastoautomaatiojärjestelmää, jota markkinoidaan ”maailman nopeimpana poimijana”, on yleensä käytetty esimerkiksi varaosamyynnissä. Nyt sitä käytetään myös verkkokauppojen maailmassa – ainakin Ruotsissa Kjell & Company hyödyntää nimittäin Weland Lagersystemin poimijaa sähköisessä myynnissään.

Verkkokauppias säästää aikaa

Weland tiedottaa, että heidän varastoautomaatiojärjestelmänsä on nyt entistäkin tehokkaampi.

– Nyt pystyy ohjamaan Compactin hissiautomaatit mobiililaitteilla – tietokonetta ei tarvita. Aikaa säästyy jokaisessa tilauksessa. Pieni investointi, joka antaa ison tuoton etenkin sellaisissa verkko- ja vähittäistavarakaupoissa, joissa on paljon poimintoja, sanoo Welandin Lagersystemin Björn Karlsson lehdistötiedotteessa.

Hissiautomaattien mobiiliohjauksen käyttöjärjestelmä sanotaan olevan ”käyttäjäkohtaisesti yksilöity”. Kun työkaveri käsittelee tilausta mobiililaitteella, näytöllä on ainoastaan silloin käsittelyn kohteena oleva tilaus.

Saatavilla hyvän wifi-verkon kautta

Welandin mukaan uusi järjestelmä säästää aikaa ja vähentää samalla virhepoimintoja.

– Järjestelmässä on tuki kaikille työvaiheille, jotka kuuluvat tavalliseen varastotyöskentelyyn. Kaikki on nyt saatavilla puhelimella tai tabletilla hyvän wifin kautta. Helppoa, kokonaisvaltaista ja fiksua, Björn Karlsson sanoo.

Weland Lagersystemin Compact Store on tietojen mukaan toimitettu yli 200 yritykselle; esimerkkeinä Rolls Royce, TetraPak UR&Penn sekä Kjell & Company.

Ilmoitus