Veli-Pekka Ääri Tokmannin markkinointi- ja viestintäjohtajaksi

Aloittaa tehtävässä 1.10.2021.

Tokmanni kertoo tänään nimittäneensä Veli-Pekka Äärin yhtiön markkinointi- ja viestintäjohtajaksi. Samalla hänestä tulee johtoryhmän jäsen.

Veli-Pekka on kovan luokan markkinointi- ja viestintäammattilainen, jolla on mittava kokemus muun muassa kaupan toimialalta. Tokmanni on Suomen suurin halpakauppaketju, ja sen brändi on laajasti tunnettu ja arvostettu. Veli-Pekka tuo vahvaa ja laaja-alaista kokemusta asiakaslähtöisestä ja monikanavaisesta markkinoinnista. Samalla hän vahvistaa erinomaisesti Tokmannin markkinointi- ja viestintäorganisaatiota sekä auttaa kehittämään Tokmanni-brändiä. Toivotan Veli-Pekan lämpimästi tervetulleeksi Tokmannille ja johtoryhmään, Mika Rautiainen, Tokmannin toimitusjohtaja sanoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Veli-Pekka Ääri on toiminut muun muassa johtajana ja johtoryhmän jäsenenä SOK:lla, mainostoimistoissa sekä markkinointi ja asiakkauusjohtajana Elisa Oyj:ssä.

Olen matkani varrella oppinut tuntemaan suomalaista kuluttajaa sekä muuttunutta mediavaikuttamista. Nyt on hienoa päästä yhtenä lenkkinä toteuttamaan Tokmannin kasvustrategiaa, Veli-Pekka Ääri sanoo.