Varaosamyynti kaasutti huippulukemiin

"Kaikki meillä on tehnyt fantastista työtä vuoden aikana".

Skruvat varaosien verkkokauppa on ruuvannut tulostaan, joka suljettiin syyskuussa 2020. Liikevaihto kasvoi noin 38,7 (387 MSEK) miljoonasta eurosta noin 41,4 miljoonaan euroon (414 MSEK), mikä on uusi ennätys. Mutta positiivisinta on tulos, joka nousi negatiivisesta noin 2,0 miljoonasta eurosta (20 MSEK) noin plus 1,7 miljoonaan euroon (17 MSEK).

Meillä on ollut hyvä myynnin kehitys viime vuonna, mutta ennen kaikkea olemme kääntäneet negatiivisen tulostrendin positiiviseksi tulokseksi, Skruvat Reservdelarin toimitusjohtaja Sofia Bertills sanoo julkilausumassa.

Ilmoitus

Skruvat on perustettu 2008 ja se myy autojen varaosia verkkokaupassa. Vuodet 2017, 2018 ja 2019 olivat mollivoittoisia. Viime vuosi oli siis tärkeä trendivoitto.

Kaikki meillä on tehnyt fantastista työtä vuoden aikana. Olemme tehneet paljon töitä valikoiman laajentamisessa ja asiakaskokemuksen parantamisessa koko matkalla sivustolta toimitukseen, Sofia Bertills sanoo.

Nyt he kaasuttavat entistä isommalla vaihteella.

Sitten 2008 startin jälkeen Skruvat on kasvanut Pohjoismaiden suurimmaksi uusien autonosien kauppapaikaksi netissä. Teemme yhteistyötä johtavien eurooppalaisten toimittajien kanssa ja meillä on autonosia, autotarvikkeita, renkaita ja vanteita kaikkiin johtaviin automerkkeihin. Skruvat ja sisaryhtiö Bythjul ovat Pohjoismaiden johtavat verkkokauppiaat sen suhteen, mitä tarvitset autoosi. Yhdessä liikevaihtomme on 830 miljoonaa kruunua ja meidät omistaa Mobivia, jolla on Euroopan suurin vapaa verstasketju ja toimintaa 21 maassa sekä yli 20 000 työntekijää, Sofia Bertills lopettaa.