Ilmoitus

Vakosamettisatsaus meni pieleen – Happy Socks -perustajien projekti konkurssiin

Joukkorahoitushanke epäonnistui.

Ilmoitus

Maaliskuussa kerroimme että Happy Socksin perustajat Viktor Tell ja Mikael Söderlindh häärivät uuden projektin ympärillä. Kyseessä oli panostus  The Cords & Co  -vaatemerkkiin joka oli erikoistunut vakosamettiin. Nyt yritys on hakeutunut konkurssiin.

Ajatuksena oli siis perustaa globaali brändi, jonka kaikki vaatteet olisi tehty vakosametista. Vaatteet oli tarkoitus myydä suoraan asiakkaille verkkokauppan sekä omien erikoisliikkeiden avulla. Verkkokaupan lisäksi yritys ehti pystyttää lyhyen ajan sisällä kuusi kivijalkakauppaa muun muassa Pariisiin, Los Angelesiin, Tukholmaan, Lontooseen ja New Yorkiin.

– Toimintatapamme on haastava kaikessa mitä teemme ja joukkorahoituskampanjan avulla kehitämme toimintaamme ja tietenkin myös varmistamme pääoman saannin matkallamme eteenpäin. Teemme tämän osallistamalla intohimoisia yksilöitä, jotka todellakin uskovat toimintaamme ja tuotteeseemme. Uskomme, että tämä on oikea ja nykyaikainen tapa rakentaa brändiä, Mikael Söderlindh The Cords & Co:n perustaja kertoi maaliskuussa.

Tell ja Söderlindh hakivat joukkorahoitusta FoundedByMe -alustan kautta, tarkoituksena oli kerätä 2,5 miljoonaa euroa kampanjan avulla. Joukkorahoituskampanja käynnistettiin 28. maaliskuuta ja sen kesto oli 30 päivää.

Joukkorahoitushanke kuitenkin epäonnistui kun yhtiö jäi reilusti tavoitteestaan. Se ehti saada kasaan 2,9 miljoonaa kruunua  ennen kuin hanke keskeytettiin.

LUE MYÖS: Happy Socks -perustajat hakevat joukkorahoitusta  uudelle vaatemerkille

Lue lisää