Vähittäiskaupan jättiläisen keino Amazonin murskaamiseksi: ”On käden ulottuvilla”

”Skaalautuva toimitusratkaisu viimeiselle kilometrille”.

Maailman suurin vähittäiskauppaketju Walmart investoi droneihin. Yhtiö, joka taistelee päästäkseen Amazonin kintereille koskien verkkokauppaa kotimaassaan USA:ssa, aloitti viime viikolla testin yhdessä droneyhtiö DroneUpin kanssa.

Testi koski tuolloin, pandemiavuoteen sopivasti, Covid-19 kotitestien kuljetuksia.

Ilmoitus

Kokeilu todisti, että voimme tarjota toimitukset joistakin minuuteista joihinkin tunteihin. Nyt, kun olemme toimittaneet satoja dronetoimituksia Walmart-myymälöistä, teemme investoinnin DroneUpiin voidaksemme jatkaa työtämme skaalautuvan viimeisen kilometrin toimitusratkaisun kanssa, John Furner, Walmart US:n toimitusjohtaja sanoo.

 

”Taivas rajana”

DroneUp on FAA:n hyväksymä (amerikkalainen ilmailuvirasto) droneyhtiö, jolla on luvat lennättää myös ihmisiä ja kulkuneuvoja. Yhtiöllä on lupa lentää kaupallisesti 11 eri osavaltiossa USA:ssa.

Walmartilla on jo huomattava osa infrastruktuuria olemassa, 4700 myymälää, joista löytyy 100 000 ostetuinta tuotetta, jotka sijaitsevat 10 mailin etäisyydellä 90 prosentista amerikkalaisia. Se antaa meille ainutlaatuisen aseman suorittaa dronetoimituksia, John Furner sanoo.

Nyt Walmart aloittaa dronetoimitukset Bentonvillessä, Arkansasissa sijaitsevasta myymälästä, lähikuukausien aikana.

Dronetoimitukset isommassa skaalassa ovat nyt käden ulottuvilla. DroneUpin asiantunemus, yhdistettynä meidän vähittäiskaupan osaamiseen ja historiallisesti todistettuun logistiikkainnovaatioon, sijoittaa meidät täsmälleen sinne missä haluammekin olla tänä päivänä. Mitä tulee dronetoimituksiin tulevaisuudessa, niin vain taivas on rajana, John Furner lopettaa.