Uusi yhteistyö: Kokonaisratkaisu Amazon-myynnin aloittamiseen

Axla Logistics ja Xales Tech Lab aloittavat yhteistyön – kokonaisvaltainen ratkaisu uuden myyntikanavan nopeaan aukaisuun.

Xalesin markkinapaikkaratkaisujen yhdistäminen Axlan logistiikkapalveluihin luo herkullisen mahdollisuuden verkkokauppiaille. Amazonin aktivoiminen myyntikanavana on yhteistyön kautta teknisesti vaivatonta ja se tuo aitoa lisäarvoa monelle kotimaiselle kauppiaalle. Haluamme rohkaista olemassa olevia sekä tulevia asiakkaitamme myymään rohkeammin ulkomaille ja Xales luo tälle entistä tehokkaammat välineet, Axlan myynti- ja markkinointijohtaja Matias Toukonen sanoo tiedotteessa.

Axla ja Xales kertovat, että yhteistyön kautta yritys pystyy helposti hallitsemaan tilaus- ja toimitusprosessia sekä toimituksia loppuasiakkaille ulkoistetusta varastosta. Samalla eri myyntikanavien liiketoimintatiedon hyödyntäminen luo mahdollisuudet liiketoiminnan konkreettiseen kehittämiseen.

Ilmoitus

Axlan pitkä kokemus verkkokauppalogistiikasta ja kansainvälisistä ratkaisuista yhdistettynä Xalesin kyvykkyyteen laajentaa verkkokauppiaan myyntikanavia avaa yrityksille nopean ja kustannustehokkaan reitin astua Amazonin kautta esimerkiksi Ruotsin tai Saksan markkinoille. Molempien yritysten asiakaskeskeiset ratkaisut mahdollistavat verkkoliiketoiminnan myynnin kasvattamisen ja korkean loppuasiakastyytyväisyyden, Xalesin toimitusjohtaja Marko Möttönen lisää.