”Uusi verkkokauppa tarjoaa nyt uutuutena palveluita juurikin arkiruokailuun”

Valmisruuat yhdellä klikkauksella kaikkialle Suomeen. Feelia uudisti sivunsa ja lisäsi pienten pakkausten tarjontaa.

Feelia-ruokakauppa on uudistanut sivustonsa ja on tällä hetkellä Suomen ainoa verkkoruokakauppa, joka toimittaa myös kylmässä säilytettävät ruuat koko maahan. Feelia toimittaa ruokaa paitsi julkishallinnolle myös yksityishenkilöille. Yksi klikkaus ja lämmitystä vailla olevat ateriat lähetetään postitse kuluttajalle.

Feelian valikoimaan kuuluu lohikeittoa, kinkkukiusausta, bataattisosekeittoa, karjalanpaistia ja useita vegaanisia vaihtoehtoja, kuten linssikeitto. Valikoimassa on huomioitu myös erityisruokavalioita.

Ilmoitus

Kaikki Feeliassa myytävät tuotteet menevät makuraadin kautta ja ne on kehitetty yhteistyössä kokkien ja ravitsemusasiantuntijoiden kanssa.

Yrityksen asiakkaana on jo tällä hetkellä paljon tavallisia kotitalouksia.

Feelia Ruokakaupalla on jo tällä hetkellä tuhansia kuluttaja-asiakkaita ja iso osa asiakkaista ovat vakiintuneita Feelian ruokien käyttäjiä. Feelian ruokia tilataan usein juhliin ja tapahtumiin, mutta pienempien pakkauskokojen lisääntyessä Feelia ruokia valitaan yhä useammin myös arkiruoaksi helpottamaan arjen kiireitä. Uusi verkkokauppa tarjoaa nyt uutuutena palveluita juurikin arkiruokailuun. Samalla pienten pakkausten tarjontaa on lisätty, Feelian markkinointi- ja palvelupäällikkö Josefiina Lahti kertoo Ehandelille.

Yritys toimittaa koko Suomessa ja ruuat on pakattu vakuumiin, jolloin ne säilyvät jääkaappilämpötilassa. Toimitukset säilyvät viileänä koko toimituksen ajan. Kiireisille ihmisille Feelian kaltaiset palvelut helpottavat arkea ja tarjonnan vastaanotto markkinoilla on ollut loistava.

Feelian ruokiin ihastutaan usein, kun niitä pääsee itse maistamaan ja niitä suositellaankin usein ystävälle. Moni asiakkaista tilaa tuotteitamme ystävän vinkkaamana. Uuden verkkokaupan myötä kuluttajien tarpeet on huomioitu entistäkin paremmin ja kauppa on saanut hyvin positiivisen vastaanoton kuluttajien keskuudessa. Monet uudet asiakkaat ovat löytäneet Feelian ruoat nyt uutena ratkaisuna juhla- ja arkiruokailun tarpeisiin, Lahti kertoo.

Feelia on vuonna 2007 perustettu elintarvikealan yritys, jonka asiakkaita ovat muun muassa kunnat, hoivayhtiöt, lounasravintolat, kaupan keskusliikkeet, tukut ja kotitaloudet. Feelia on osa Fodelia-konsernia, joka on listattu Nasdag Helsinki-pörssiin. Vuonna 2018 yrityksen liikevaihto oli 9,4 miljoonaa euroa.

 

Päivitys klo 18.17: Feelian ruuat eivät ole pakasteita vaan ne on pakattu vakuumiin, jolloin ne säilyvät jääkaappilämpötilassa ja pysyvät koko toimituksen ajan viileinä.

Ilmoitus