Uusi vahva johtaja: ”Tavoitteena olla paras”

Petri Toivonen siirtyy kesäkuun alusta Kauppahalli24-verkkokauppaa pyörittävän Seulo palvelut Oy:n toimitusjohtajaksi.

Kauppahalli24 on ottanut kasvuloikan ja lähtee haastamaan K- ja S-ryhmää, yritys kirjoittaa tänään lähettämässään tiedotteessa.

Kauppahalli24 reagoi nopeasti koronan aiheuttamaan muuttuneeseen markkinatilanteeseen ja sen myynti viisinkertaistui lyhyessä ajassa.

Ilmoitus

Nyt yritys hakee lisää kasvua uuden toimitusjohtajan avulla. Tehtävään siirtyy kesäkuun alussa KTM Petri Toivonen. Hän siirtyy tehtävään Keskon palvelujohtajan paikalta.

Seulo palveluiden tämän hetkinen liiketoimintajohtaja Veijo Heinonen uskoo, että uuden toimitusjohtajan osaaminen tulee nostamaan verkkoruokakauppatoiminnan uudelle tasolle.

Seulo palvelut Oy on kasvamassa isoksi yritykseksi, joten nyt tarvitaan uudenlaista johtamista yrityksen toiminnan siirtyessä uuteen vaiheeseen. Kaikkein tärkeintä minulle on kuitenkin tieto siitä, että Petri Toivonen jakaa Seulo palveluiden arvot ja ihmiskäsityksen, Heinonen sanoo yhtiön tiedotteessa.

Toivosen mielestä on mahtavaa päästä johtamaan ja kehittämään suomalaista verkkokauppaa uudelle tasolle osaavan henkilökunnan kanssa.

Seulo Palvelut Oy ja Kauppahalli24.fi tarjoavat jo nyt ainutlaatuisen, kotimaisen ja avoimen myynti- ja jakelukanavan päivittäistavaran verkkokauppaan haluaville toimijoille. Tavoitteena on olla alan paras kumppani koko yritysryppään voimin. Tarjoamme jatkossa entistäkin parempia ratkaisuja asiakkaiden arjen helpottamiseen, Toivonen sanoo.

Seulo Palvelut Oy on vuonna 2009 perustettu yritys, jonka omistuksessa on useita eri verkkoruokakauppoja, muun muassa Kauppahalli24.fi.