Uusi toimitusjohtaja aikoo tehdä Happy Plugsista USA:n suurimman

Vastuussa maailmanlaajuisesta myyntiryhmästä.

Ilmoitus

Tobias Ekman on Happy Plugsin uusi toimitusjohtaja Yhdysvalloissa, jossa on yhtiön suurimmat markkinat. Ekman asettui johtoon helmikuun 12. päivä. Ekman työskenteli aikaisemmin varatoimitusjohtajana Live Nation Entertainmentin maailmanlaajuisessa sponsoroinnissa ja on työskennellyt Los Angelesissa edelliset neljä vuotta.

”Vahva täydennys”

Ekman on lisäksi yksi Happy Plugsin perustajajäsenistä ja osakkaista, ja hän on myös istunut yhtiön hallituksessa sen perustamisesta lähtien vuonna 2011. Myös uudessa toimessaan hän tulee työskentelemään Los Angelesissa, jossa hän keskittyy amerikkalaisiin markkinoihin sekä on vastuussa maailmanlaajuisesta myyntiryhmästä.

- Olen hyvin iloinen siitä, että Tobias Ekman on päättänyt olla osa vahvaa ja dynaamista ryhmäämme. Olemme työskennelleet yhdessä hänen ollessa Happy Plugsin hallituksen jäsen ja odotan innolla työskentelyä hänen kanssaan operatiivisessa asemassa kehittääksemme tarjontaamme sekä olemassa olevilla että uusilla markkinoilla. Ekman työskentelee kasvattaakseen myyntiä sekä rakentaakseen kumppanuutta merkkiemme Happy Plugsin ja YEVOn välillä. Tobias on tietojensa myötä vahva täydennys johtoryhmään, kertoo Happy Plugs Oy:n toimitusjohtaja Christina Tillman lehdistötiedotteessa.

”Erittäin vaikuttunut”

Tobias Ekman kertoo itse kunnioittavansa aikaisempaa toimitusjohtajaa.

- Olen erittäin vaikuttunut siitä mitä Andreas Vural on rakentanut viimeisten seitsemän vuoden aikana, hän toteaa.

Ilmoitus