Uusi plugin laskee verkko-oston hiilidioksipäästöt

Columbia Roadin kehittämä.

Compensate ja Columbia Road kehittivät pluginin, jonka avulla asiakas voi itse laskea ja kompensoida ostonsa hiilidioksipäästöt.

Käytänössä se toimii niin, että uusi plugin lisätään verkkokaupan ostoskoriin, jossa asiakas voi itse valita kompensaation maksamalla lisäsumman, joka jaetaan erilaisiin ilmastoaloitteisiin.

Ilmoitus

Columbia Road auttoi meitä pääsemään lähemmäs asiakasta tekemällä ilmastokompensaation mahdolliseksi suoraan verkkokaupassa, Compensaten Chief Producer Office Annikki Laine sanoo Columbia Roadin tiedotteessa.

Tuotekehittelyn seuraavalla asteella  Compensaten uusi plugin-palvelu auttaa laskemaan myös tuotteiden hiilijalanjäljen.

Compensate on luonut fantastisen alustan ilmastokompensaatioon ja me olemme iloisia voidessamme auttaa meidän asiantuntemuksellamme verkkokaupan ekosysteemistä viedäksemme sen vielä lähemmäs loppukuluttajaa. Projekti vaati laajan asiantuntemuksen paitsi meiltä myös Compensatelta, kehityksestä designiin ja siitä myyntiin, markkinointiin ja juridisiin kysymyksiin, Columbia Road Sverigen Managing Consultant Fredrik Burman sanoo.

Pluginin voi integroida tavallisimpiin verkkokauppa-alustoihin, kuten Shopify, WooCommerce ja Magento.