Uusi pilotti – ruokakassi kiidätetään kotiin alle tunnissa

Alepa ja Wolt aloittavat supernopeat ruokatoimitukset pääkaupunkiseudulla.

Nälkä, mutta ei mitään ruokaa? Ja asut pääkaupunkiseudulla? Woltin kautta voi nyt tilata ruokaa seitsemästä Alepasta pääkaupunkiseudulla ja ostokset toimitetaan kotiin alle tunnissa. Tilauksen voi laittaa sisään myös ennakkoon ja halutun toimitusajan saa viiden minuutin tarkkkuudella.

Osalle asiakkaista nopeus on valttia. Haluamme tarjota pääkaupunkiseudulla asuville entistä monipuolisemmat vaihtoehdot ruoan verkkokauppatilauksiin ja Alepa panostaa pikatoimituksiin. Yhteistyökokeilu Woltin kanssa antaa meille hyvän näkymän siihen, miten pikatoimitukset otetaan vastaan ja miten asiakkaamme niihin suhtautuvat, verkkokaupan kehityspäällikkö Jukka Ranua HOK-Elannolta kertoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Mukana pilotissa ovat Alepa Tripla Pasilassa, Alepa Forum Helsingin keskustassa, Alepa Sture 27 Vallilassa, Alepa Herttoniemi, Alepa Sello Leppävaarassa, Alepa Otaniemi sekä Alepa Joosepinkuja Matinkylässä. Myymälöistä toimitetaan säteellä 3,5-6 kilometriä linnuntietä asiakkaan kotiin.

Olemme valtavan iloisia, että pääsemme aloittamaan yhteistyön Alepan kanssa. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaille aikaa keskittyä heille tärkeisiin asioihin ja ylittää heidän odotuksensa erinomaisella palvelulla – nyt voimme tarjota tätä yhä paremmin myös päivittäistavaroiden osalta, Woltin Suomen maajohtaja Henrik Pankakoski sanoo.

Kokeilu alkoi eilen ja se jatkuu syyskuun loppuun saakka. Yhteistyön jatkoa ja jopa laajentamista puntaroidaan asiakkailta saadun palautteen perusteella.

Tilaus tehdään joko Woltin verkkosivulla tai sovelluksen kautta, jonka jälkeen Alepan henkilökunta kerää ne ja Wolt kiidättää ostokset kotiin. Valittavissa on noin 400 tuotetta. Pakasteita, alkoholia ja tupakkaa palvelun kautta ei voi ostaa.