Uusi nimitys PostNordilla

Nicolas Romin nimitetty Chief Information Officeriksi ja johtoryhmän jäseneksi.

PostNord kertoo tänään uudesta nimityksestä. Nicolas Romin vastaa nyt PostNord Oy:n IT- ja palvelukehitystoiminnoista osana Suomen johtoryhmää sekä PostNord-konsernin IT-johtoryhmää.

Nicolaksella on pitkä kokemus digitaalisesta kaupankäynnistä ja markkinoinnista. Hän siirtyy PostNordin palvelukseen Tietoevryeltä, jossa hän on toiminut reilun viiden vuoden ajan johtavana konsulttina asiakaskokemuslähtöisessä yksikössä, viimeisimpänä liiketoiminnan kasvattamiseen ja kehittämiseen keskittyvän liiketoimintayksikön vetäjänä.

Ilmoitus

Toivotan Nicolaksen ilolla tervetulleeksi PostNordille ja johtoryhmäämme! Digitaalisten palveluiden sekä asiakas- ja kuluttajakokemuksen kehittäminen ovat keskeisiä asioita verkkokaupassa ja strategiassamme. Näihin liittyvä vahva kokemus ja osaaminen on arvokas lisä tiimiimme, PostNord Oy:n toimitusjohtaja Johanna Starck sanoo tiedotteessa.

Logistiikka on minulle uusi toimiala, ja olen innoissani tästä mahdollisuudesta oppia uutta. Uskon vahvasti, että pystyn kokemuksellani asiakaslähtöisestä IT-kehityksestä auttamaan osaltani PostNordia menestymään. PostNordilla on kiehtova ja pitkä historia sekä erittäin mielenkiintoinen tilanne markkinoilla. Samalla PostNordilla on selkeä arvopohja ja strategia, jotka koen henkilökohtaisesti erityisen houkuttelevaksi. Olen ehtinyt jo tavata monia postnordilaisia, ja olen erityisen innoissani osaamisesta, jota talossa on, sekä hyvin sisäistetystä purposesta. Lisäksi olen erityisen otettu tavasta, jolla minut on otettu työyhteisössä vastaan, Nicolas Romin kommentoi.

Hän aloitti virassa 1.2.2022.